HÜKÜMET'TEN BAYRAM HARÇLIĞI MÜJDESİ

HÜKÜMET'TEN BAYRAM HARÇLIĞI MÜJDESİ

HÜKÜMET'TEN BAYRAM HARÇLIĞI MÜJDESİ

Hükümet'ten milyonlara çifte bayram yaşatacak haber..

Milyonlarca kişiye bayram harçlığı ödenecek. Hükümet KURBAN Bayramı için terör mağduru ve muhtaç ailelere 400 TL bayram parası, 100 TL çocuk parası ve giyecek yardımı yapacak. KURBAN Bayramı yardımı parası nasıl alınır öğrenmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

KURBAN Bayramı’na sayılı günler kala hükümet tarafından sevindirici bir haber geldi. Buna göre uzun süredir PKK baskısı ile yaşamak durumunda olan binlerce aile ve evlerini terk etmek durumunda kalan binlerce vatandaşın rahat ve huzur dolu bir  KURBAN Bayramı geçirebilmesi için 400 TL bayram yardımı yapılacağı öğrenildi. KURBAN Bayramı yardımı kapsamında 10 bin aileye bu miktarın dağıtılması planlanıyor

Valilikler ve ilgili kurumlar yardım yapılacak aileleri tespit etmek için çalışmalarına şimdiden başlamış durumda

. 400 TL  KURBAN Bayramı Parası Nasıl Alınacak?

 KURBAN Bayramı öncesi ailelere dağıtılacak olan 400 TL yardım parasının yanında, çocuk sahibi ailelere de 100 TL harçlık verilmesine karar kılındı. Yardımlar sadece bununla da kalmıyor. Hükümet ayrıca 400 Liraya ek olarak çocuklar için vereceği 100 TL paranın yanında bir de çok sayıda çocuğa bayram kıyafeti de alacak. 

KURBANBayramı için ayni ve nakdi yardıml arın tümü Kızılay tarafından dağıtılacak. Kızılay, Valiliklerce belirlenen ailelerde bulunan kadınların adına banka hesabı açacak ve ilgili yardım paralarının tümünü buraya yatıracak. Vatandaşlar kimlikleri ile bankaya giderek adlarına yatırılan Ramazan Bayramı yardımlarını alabilecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum