İbrahim Erkal'ın beyin ölümü gerçekleşti

İbrahim Erkal'ın beyin ölümü gerçekleşti

İbrahim Erkal'ın beyin ölümü gerçekleşti

İbrahim Erkal'ın beyin ölümü gerçekleşti

İhlas Haber Ajansı ve İbrahim Erkal'ın resmi Facebook hesabı, ünlü sanatçının tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdiğini duyurdu. Hastaneden yapılan açıklamada ise İbrahim Erkal'ın beyin ölümünün gerçekleştiği, yaşam destek ünitesine bağlı olarak şarkıcının kalp ve diğer organlarının hayati fonksiyonlarının devam ettirildiği bildirildi.

12 Nisan'da Maltepe'deki evinin otoparkında baygın halde bulunan ve beyin kanaması geçirdiği anlaşılan 50 yaşındaki Erkal, 25 gündür yoğun bakımda tedavi görüyordu. Kötü haberi duyan ünlü sanatçının sevenleri hastaneye akın etti.

Günlerdir yoğun bakımda tedavi gören İbrahim Erkal'dan üzücü haber geldi. Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören 50 yaşındaki sanatçının beyin ölümü gerçekleşti.

İŞTE HASTANEDEN AÇIKLAMA  

İbrahim Erkal'ın tedavisinin gerçekleştirildiği Ümraniye Eğitim ve Araştırma  Hastanesi'nin Yöneticisi Doç. Dr. Necdet Sağlam, yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden sanatçının, bugün yapılan tetkikler sonucunda beyin ölümünün gerçekleştiğinin tespit edildiğini söyledi.

Doç. Dr. Sağlam, "İbrahim Erkal'ın bugün yapılan tetkiklerinde beyin ölümünün gerçekleştiği tespit edildi. Erkal'ın yaşam destek ünitesi bağlı olarak kalp ve diğer organlarının hayati fonksiyonları devam ettiriliyor" dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.