İçinde bakın ne var

İçinde bakın ne var

İçinde bakın ne var

CB Erdoğan'ın Not alış tarzı da her zamankinden farklı ve ilginçti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milletvekillerini topladığı grup toplantısına her zamankinden farklı olarak katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuştuğu kadar bu kez vekilleri dinleyerek bu deftere notlar aldı. Not alış tarzı da her zamankinden farklı ve ilginçti. Milletvekillerinin de şaşkın bakışları arasında 


Erdoğan toplantı boyunca bu tavrını hiç değiştirmedi Peki neydi bu farklı tarz? Kara kaplı defterine notu her zamanki tek ve siyah kalemle değil üç farklı kalem getirerek notlarını aldı. Kırmızı, mavi ve siyah kalemleri neye göre farklı kullandı özellikle vekiller bunu çokça merak etti. Neden üç farklı kalem? “Erdoğan bu toplantıda vekillerden aldığı bilgilerin önemine binaen kalem rengi belirledi. Ona göre notlar alıp ilgili bakanlıklara veya birimlere iletme yolu nu seçti,” şeklinde görüşte karar kılındı. 


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yakın çevreler cumhurbaşkanının böyle bir defterden ayda iki adet bitirdiğini aldığı notları özellikle MYK ve MKYK toplantılarında dile getirerek değerlendirmelerde bulunduğu, görev taksimatı yaptığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.