İçişleri Bakanlığı 13 Bin Lira Maaş Alacak Personel Alımı Yapacak

İçişleri Bakanlığı 13 Bin Lira Maaş Alacak Personel Alımı Yapacak

İçişleri Bakanlığı 13 Bin Lira Maaş Alacak Personel Alımı Yapacak

13 Bin Lira Maaş Verilecek

Söz konusu yapılan duyuruda sözleşmeli olarak alınacak olan Bilişim Personellerinin 8 Bin ila 13 Bin lira arasında maaş alacağı belirtildi. Yani alınacak olan işçiler normal bir sözleşmeli personellerden 3 - 5 katı daha yüksek ücret alacak. Üstelik başvuru yapmak isteyen adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranmayacak.

Hangi Pozisyonlara Alım Yapılacak

İçişleri Bakanlığından yapılan duyuru ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 6 memur alımı yapılacağı duyuruldu. Peki alınacak olan memurlar hangi pozisyonda istihdam edecek.

İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığına 1 Proje Mimarı, 1 Uygulama Geliştirme Uzmanı Java, 1 Kıdemli Ağ ve Güvenlik Uzmanı, 2 Ağ Uzmanı ve 1 Sistem Uzmanı alınacak.

Yukarıda adı geçen pozisyonlarda istihdam etmek isteyen adaylar 27 Haziran 2016 tarihi ile başvuru yapabilir. Üstelik başvurularda KPSS şartı aranmayacak. Başvuru yapacak olan adayların 4 yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği, elektronik ve haberleşme mühendisliği veya endüstri mühendisliği bölümlerinden bitirmesi gerekmekte olup Bakanlıktan yayınlanan formu doldurup aşağıda verilen adrese şahsen müracaat etmesi gerekmektedir.

İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı - İnönü Bulvarı No:4 Bakanlıklar/ANKARA 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.