İçişleri Bakanlığı 2017 PERSONEL Alımı

İçişleri Bakanlığı 2017 PERSONEL Alımı

İçişleri Bakanlığı uzman yardımcısı alımı

İçişleri Bakanlığı bünyesine 10 Avrupa Birliği uzman yardımcısı alınacağı duyuruldu. Devlet Personel Başkanlığınca (DPB) tarafından yayınlanan ilanda merkez teşkilatı genel idare hizmetleri sınıfına 10 Avrupa Birliği uzman yardımcısı alınacağı belirtildi. İlana başvurular 21 Kasım 2016'da başlayıp 25 Kasım 2016 tarihinde sona erecek.

İçişleri Bakanlığı Avrupa Birliği uzman yardımcısı alımı ilanına başvuracak adayların hukuk, siyasal bilgiler, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakültelerinden lisans mezunu olmuş olmaları gerekiyor. Yaş sınırı olarak 1 Ocak 2016 tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak belirtiliyor. İlana 2015 veya 2016 KPSS P86 puan türünden en az 70 puan almış olanlar başvurabilecek. Ayrıca YDS'den de en az 70 puan almış olmak gerekiyor.

21 Kasım'da başlayacak olan başvurular 25 Kasım tarihine kadar alınacak. Bu tarihler arasında başvurular e-devlet sistemi üzerinden elektronik ortamdan alınacak. 29 Kasım 2016'da sözlü sınava katılmaya hak kazanan adaylar İçişleri Bakanlığı internet sitesi üzerinden ilan edilecek ve sözlü sınav 3 - 5 Ocak 2017 tarihlerinde yapılacak.

İçişleri Bakanlığı Avrupa Birliği uzman yardımcısı alımı ilanına ulaşmak için BURAYA TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.