İdlib'te Şehit Olan Askerlerimizin İsimleri, Kimlikleri ve Memleketleri

İdlib'te Şehit Olan Askerlerimizin İsimleri, Kimlikleri ve Memleketleri

İdlib'te Şehit Olan Askerlerimizin İsimleri, Kimlikleri ve Memleketleri

. İşte 33 kahraman askerimizin isimleri, kimlikleri ve memleketlerine dair bilgiler.

33 KAHRAMAN ASKERİMİZİN İSİM LİSTESİ AÇIKLANDI

İşte ismi açıklanan şehit askerlerimiz.

Kahramanmaraş Esed unsurlarının saldırısı sonucu şehit olan askerlerimizinden birisi 23 yaşında olan Uzman Onbaşı Ahmet Saygılı. 7 kardeş olan Şehit Uzman Onbaşı Ahmet Saygılı'nın 3 kardeşinin de TSK bünyesinde görev yaptığı öğrenildi. Şehit askerin ailesine haber Kaymakam Gürbüz Saltaş, Türkoğlu Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Bozdoğan ve İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mete Pekmez tarafından verildi. 

Antalya Piyade Uzman Onbaşı Turgut Burkay Korkmaz'da İdlib'te şehit olan askerlerimiz arasında yer alıyor. 23 yaşında olan şehit askerimizin şehadet haberi Finike'de yer alan ailesine haber verildi. Mersin Şehit olan bir diğer askerimiz ise Mersin'in Erdemli ilçesinde oturan Uzman Çavuş İbrahim Tüzel. 24 yaşında olan Şehit Uzman Çavuş İbrahim Tüzel'in şehadet haberi ailesine Erdemli Kaymakamı Avni Kula ile beraberindeki heyet tarafından verildi

. Bitlis  Bitlisli Uzman Çavuş Güven Kurtulmuş, Suriye’nin İdlib bölgesinde rejim güçlerinin saldırısı sonucu şehit oldu.

Şehit askerimizin şehadet haberi Güroymak ilçesine bağlı Budaklı köyünde ikamet eden ailesine ulaştırıldı.  Afyonkarahisar İdlib'te şehit olan askerlerimizden birisi de Yüzbaşı Süleyman Şahin.

35 yaşında olan şehit Yüzbaşı Süleyman Şahin'in şehadet haberi ailesine Ankara'da verildi. Şehit Yüzbaşı Şahin'in anne ve babasının şehit askerimizin çocuklarına bakmak için Ankara'da oldukları öğrenildi.

Kayseri Piyade Uzman Onbaşı Ali Taşöz 24 yaşındaydı. Şehit askerimizin acı haberi Kayseri'nin Develi ilçesinde bulunan baba evine ulaştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.