İfadesi şoke eden adam

İfadesi şoke eden adam

DENİZLİ'DE OĞLUNU ÖLDÜRÜP CESEDİNİ YAKMAYA ÇALIŞMIŞTI! İFADESİ ORTAYA ÇIKTI SEBEBİ KAN DONDURDU!

Denizli Pamukkale’de oğlunu baltayla öldüren babadan korkunç ifade!
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde 66 yaşındaki E.K. isimli şahıs 47 yaşındaki oğlu Mustafa Kaplan'ı çekiçle öldürerek cesedini yakmak istemişti. E.K. isimli babanın ifadesi ortaya çıktı. 10 yıl önce kızının kaçırıldığı kişiyi öldürdüğü "Oğlumun öldürmesi gerekiyordu. Ben 10 yıl boşuna yattım. Bu yüzden öldürdüm" dediği öğrenildi.
 

 
Denizli’nin Pamukkale ilçesinde korkunç bir olay yaşandı. Anafartalar Mahallesi’nde sabah saatlerinde 3 katlı bir apartmanın giriş katındaki dumanları farkeden vatandaşlar durumu ekiplere bildirdi.

ÇELİŞKİLİ İFADELER VERDİ
Bölgeye gelen itfaiye ekipleri küçük çaplı yangını hemen kontrol altına alarak söndürdü. Ardından eve giren ekipler, içeride bir cesetle karşılaştı. Olay yerine Asayiş Şubesi Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ile Olay Yeri İnceleme ekipleri çağrıldı. Ekipler ölen şahsın evde yaşayan E.K’nın (66) 47 yaşındaki oğlu Mustafa Kaplan olduğunu tespit etti. Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri, yangın mahallinde kanlı bir çekiç bulunca baba E.K.’nın sözlü beyanını aldı. E.K., çelişkili ifadeler vermesi üzerine gözaltına alındı.

“ONUN YÜZÜNDEN 10 YILDIR CEZAEVİNDE HAPİS YATIYORUM”
Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekiplerinin dikkati ve titiz çalışması ile olay yerinde gözaltına alınan E.K., oğlunun başına çekiçle vurarak öldürdüğünü ve cesedi yakmaya çalıştığını itiraf etti. Emniyete götürülen zanlı, ilk ifadesinde oğlunu 10 yıl önce işlediği cinayet yüzünden öldürdüğünü iddia etti. Zanlı ifadesinde, “10 yıl önce kızımı kaçırtan şahsı öldürdüm. Cinayeti oğlumun işlemesi gerekiyordu. Onun yüzünden 10 yıldır cezaevinde hapis yatıyorum” dediği öğrenildi.


 
OĞLUNU YATAĞINDA UYKUSUNDAYKEN ÖLDÜRDÜ
E.K.’nın cezaevinden şartlı tahliye olduğu, 10 gündür kaldığı evde oğlu ile sürekli tartışıp kavga ettikleri ileri sürüldü. E.K.’nın sabaha karşı uyuyan oğlunun yattığı odaya gittiği ve uykusunda iken kafasına çekiçle vurarak öldürdüğü, ardından evi ateşe verdiği belirtildi. Yaklaşık 10 yıldan bu yana cezaevinde olan şahsın geçtiğimiz günlerde çıkan yasa ile tahliye edildiği ve tekrar oğlunun yanına geldiği belirtildi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.