İğrenç Adam

İğrenç Adam

İĞRENÇ OLAY! ŞOFÖR 10 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU ÜSTÜ KİRLİ DİYE KOVDU!

Bursa’da özel bir halk otobüsünde iğrenç bir olay yaşandı. Özel halk otobüsüne binen 10 yaşındaki çocuğu otobüs şoförü üstü ve ayakları kirli diyerek otobüsten kovdu. 10 yaşındaki çocuğu otobüsten kovan şoföre yolcular tepki gösterdi. Otobüs şoförü olaya tepki gösteren yolculardan birinin boğazını sıkarak darp etmeye çalıştı. Yolcular ise bu anları cep telefonlarının kamerasına kaydetti. O anlar saniye saniye görüntülendi. İşte detaylar…

 

ÜSTÜ KİRLİ DİYE ÇOCUĞU KOVDU!
Bursa’da özel bir halk otobüsünde yaşanan olayda, otobüse binen bir çocuk şoför tarafından aşağı indirildi. Kartını okutarak otobüse binen çocuğun üstü ve ayaklarının kirli olduğunu fark eden otobüs şoförü, iddialara göre hakaret edip çocuğu otobüsten kovdu. Otobüste bulunan yolcular duruma müdahale etmeye kalktı. Kendisine tepki veren yolculara öfkelenen şoför, bir yolcunun boğazını sıkarak darp etmeye çalıştı.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ AÇIKLADI
Otobüste yaşanan olay başka bir yolcunun telefonuyla saniye saniye kaydedildi. Yolcu, kaydettiği görüntüleri sosyal medyada paylaştı. Paylaşımının ardından sosyal medyada şoföre çok sayıda tepki geldi. Tepkilerinden ardından Bursa Büyükşehir Belediyesi, şoförün görevinden uzaklaştırıldığını bildirdi. Yapılan açıklamada, konunun basın organlarında yanlış lanse edildiğini, fakat şoförün tutumunun doğru olmadığı bildirilerek görevinden uzaklaştırıldığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.