ikamet şartı olmadan en az lise mezunu sınavsız iş başvurusu

ikamet şartı olmadan en az lise mezunu sınavsız iş başvurusu

ikamet şartı olmadan en az lise mezunu sınavsız 30 personel alınacağı açıklanmıştır

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi bünyesinde istihdam edilmek üzere farklı unvanlarda toplam 30 personel alınacaktır. Personel alımında yazılı sözlü sınav olmayıp ikamet şartı da yok

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi unvan ve sayı dağılımı
8 Büro Personeli, 10 Temizlik Görevlisi, 7 Güvenlik Görevlisi, 3 Tekniker ve 2 Sağlık Teknikeri alınacaktır.

Adaylarda aranan ortak başvuru şartları nelerdir
İlanın son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak, Erkek adaylar için, askerliğini yapmış olmak veya askerlik ile ilişiği bulunmamak ve diğer genel şartları taşımak.

Büro Personel alımında 6 personel için ilgili bölümlerden Lisans, 2 personel için ise ilgili bölümlerden Önlisans mezunu olmak. 2020 yılı KPSS sınavından ilgili puan türünden en az 60 puan almış olmak ve diğer belirtilen şartları taşımak.
 
Temizlik Görevlisi alımında 9 personel için Lise mezunu, 1 personel için Lisans mezunu olmak, 2020 yılı KPSS sınavından ilgili puan türünden en az 50 puan almış olmak ve diğer belirtilen şartları taşımak.

Güvenlik Görevlisi alımında 5 personel için ilgili bölümlerden Önlisans, 2 personel için Lisans mezunu olmak, Geçerlilik süresi dolmamış silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, 2020 yılı KPSS sınavından ilgili puan türünden en az 60 puan almış olmak ve diğer belirtilen şartları taşımak.

Tekniker ve Sağlık Teknikeri alımında İlgili bölümlerden Önlisans mezunu olmak, 2020 yılı KPSS sınavından KPSSP93 puan türünden en az 60 puan almış olmak ve diğer belirtilen şartları taşımak

Adaylarda başvurularını 27 Şubat 2022 tarihine kadar Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı adresine şahsen veya posta ile yapacaklardır

KOLAY İŞ BULMAK İÇİN 4 ŞEY YAPIN!

  1. 30 Bin Personel Alımını kaçırmamak için hemen buraya tıklayıp Türkiye'nin En iyi Youtube iş ilanları kanalına abone olup Bildirim zilini açın!
  2. 100 bin kişinin cebine indirdiği Türkiye'nin En iyi Cep uygulamasını indirin iş ilanlarını ücretsiz cebinize iletelim!
  3. TÜRKİYE'NİN EN İYİ İŞ İLANLARI TELEGRAM GRUBU. 2000 KİŞİ ANLIK YAZIŞIYOR HİÇBİR İŞ İLANINI KAÇIRMIYOR TIKLA SENDE ARAMIZA GEL
  4. FACEBOOKTA TÜRKİYENİN EN İYİ TYP VE İŞ İLANLARI KPSS MEMUR ALIMLARI GRUBU TIKLA SENDE ARAMIZA GEL

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.