İki belediye memur iş ilanı yayınladı

İki belediye memur iş ilanı yayınladı

İşkur iş ilanları 2020 vasıtasıyla işte ilanlar

 iki farklı belediye tarafından KPSS şartı ile en az lise mezunu olmak şartı ile toplamda 4 memur alımı yapılacak


Çiçekpınar Belediyesi Personel Alımı 2020
07/04/2020 tarihli ve 31092 sayılı Resmi Gazete’de yer alan ilanda belediye bünyesinde 657 sayılı kanun gereğince 3 personel alımı yapılacak olup, 1 memur ve 2 itfaiye eri istihdam edilecektir.

İtfaiye eri için başvurmak isteyenlerin: Herhangi bir Ortaöğretim kurumundan veya dengi okuldan mezun olmak. En az B sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak, 2018 yılı Kamu Personel Seçme Sınavından P94 puan türünden en az 80 puan almış olmak, İtfaiye eri kadroları için Tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmaması ve sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak şartları aranmaktadır.

Memur kadrosu için ise Herhangi bir Ortaöğretim kurumundan veya dengi okuldan mezun olmak, KPSS 2018’den P94 puan türünden en az 80 puan almak şartları aranmaktadır.

İlana ulaşmak için: www.cicekpinar.bel.tr

Gülağaç Belediye Personel Alımı 2020

Gülağaç Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’na tabi olarak istihdam edilmek üzere 1 tekniker alımı yapılacaktır. Adayların bu kadro için sağlaması gereken şartlar arasında Meslek Yüksekokullarının Harita Teknikerliği veya Harita ve Kadastro Ön Lisans programından mezun olmak, İlan edilen unvan için son olarak mezun olunan okul itibarı ile öğrenim şartını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak, 2018 yılı KPSS sınavına girmiş ve belirtilen asgari KPSS puanını almış olmak ve 657 sayılı kanun niteliklerini taşımak koşulu yer almaktadır.

İlana ilişkin detaylar www.gulagac.bel.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum