İki yükseklisans öğrencisi, sarhoş bir kadına teca.. z etti

İki yükseklisans öğrencisi, sarhoş bir kadına teca.. z etti

İki yükseklisans öğrencisi, sarhoş bir kadına t.. avüz etti. Varlıklı ailelerden gelen zanlılar, korkunç suçu işledikten sonra.

İki yükseklisans öğrencisi, sarhoş bir kadına t.. avüz etti. Varlıklı ailelerden gelen zanlılar, korkunç suçu işledikten sonra havada "çak bir beşlik" hareketi yaparak kutlama yaptı.

İkisi ve İtalya'nın varlıklı ailelerinden geliyor, ikisi de dünyanın en seçkin üniversitelerinde eğitim aldı. Ama ikisi de birer canavardan fazlası değil.

Tecavüz sonrası bir rezalet daha Çak bir beşlik2
İtalya'nın varlıklı ailelerinden gelen 25 yaşındaki Ferdinando Orlando ve 26 yaşındaki Lorenzo Costanzo, eğlenmek üzere dışarı çıktı.


Uluslararası hukuk alanında yükseklisans yapmakta olan Orlando ve iş geliştirme bölümünde master yapan Lorenzo Londra'da ünlü bir gece kulübüne gitti.

Gece kulübünde alkol alıp dans eden gençler, barda alkollü olduğu her halinden anlaşılan genç bir kadın gördü.


"10 üzerinden 10 sarhoş" olarak nitelendirdikleri kadının yanına yaklaşan iki arkadaş, onu öpmeye başladı.

Genç kadını birbirlerinin kucağına iten Lorenzo ve Orlando, daha sonra onu gece kulübünün arka kısmında bulunan tuvaletlerin yanındaki temizlik eşyalarının durduğu boş odaya yönlendirdi.

İki adam, burada 25 yaşındaki ismi açıklanmayan kadına sırayla tecavüz etti. Saldırıya uğrayan kadın gençlerden şikayetçi oldu ve Lorenzo ile Orlando gözaltına alındı.


Tecavüz suçundan yargılanan şüphelilerin ilk duruşması önceki gün görüldü. Olayın güvenlik kamerası görüntüleri mahkemede delil olarak sunuldu.
Tecavüz sonrası bir rezalet daha Çak bir beşlik9
Lorenzo Costanzo ve Ferdinando Orlando suçlamaları reddediyor. Mahkeme, zanlıların yargılanmasına devam edilmek üzere ertelendi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.