ilk tepkiler geldi

ilk tepkiler geldi

CHP'nin 24 Haziran seçimleri için açıkladığı milletvekilliği listesinde kendisine yer bulamayan isimlerden ilk tepkiler geldi

CHP’de aday gösterilmeyen isimlerden ilk tepkiler
CHP'nin 24 Haziran seçimleri için açıkladığı milletvekilliği listesinde kendisine yer bulamayan isimlerden ilk tepkiler geldi.

CHP’nin listesinde kendisine yer bulamayan isimlerden ilk tepkiler gelmeye başladı. Barış Yarkadaş ve Eren Erdem sosyal medya üzerinden açıklamalar yaptı.

“PARTİMİZİN İKTİDARI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Barış Yarkadaş listeye girememesiyle ilgili olarak, “Partim 25 ve 26. Dönem MV. olma onurunu verdi. Üç yıl boyunca bu onura layık olmaya gayret ettim. Gnl. Bşk. Sn. Kılıçdaroğlu da demokrasi mücadelemizde tam destek verdi. Demokrasi ve özgürlük mücadelesine parlamento dışında devam edecek, partimizin iktidarı için çalışacağız” açıklamasını yaptı.


EREN ERDEM’DEN İLK AÇIKLAMA

24 Haziran’da aday olamayacak olan Eren Erdem sosyal medyadan, “Eren Erdem twitterda TT olmuş. Sahtekarlara, yalancılara, faşistlere gün doğmuş. Listede yokum evet! Önemli değil. Emek verdim, mücadele ettim. Kavga verdim. Birilerine yaranamadım! Mücadeleye devam. Çakallara gün doğdu. Eğlenin bakalım. Geçicidir bu eğlence. 24 Haziran'a kadar!” ifadelerini kullandı.

ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİR TÜM PERSONEL MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

2018 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.