İller Bankası 273 personel alacak

İller Bankası 273 personel alacak

İller Bankası 273 personel alacak

İller Bankası personel alım ilanı yayınladı. İller Bankası 12 farklı branşta personel alımı yapacak. Personel alımları Adana, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kastamonu, Kayseri, Konya, Samsun, Sivas, Trabzon, Van illerine olmak üzere toplam 17 il için gerçekleştirilecek.

 İller Bankası personel alımı, bankaya giriş sınavı yapılarak, Genel Müdürlük ve Yurt içi hizmet birimlerinde sözleşmeli olarak çalıştırılmak üzere gerçekleştirilecek. Personel alımları uzman yardımcısı ve teknik uzman yardımcısı olarak yapılacak.

İller Bankası uzman yardımcılığı pozisyonuna başvurabilmek için, üniversitelerin 4 yıllık işletme, iktisat, kamu yönetimi, hukuk bölümünün herhangi birinden mezun olması gerekiyor. 

Teknik uzman yardımcılığı ilanına başvurabilmek için inşaat, bilgisayar, yazılım, harita, makine, elektrik, elektrik elektronik, Jeoloji, Çevre mühendisliği, mimarlık, şehir plancılığı bölümü mezun olma şartı aranıyor.İller Bankası Genel Müdürlüğü toplam 83, yurt içi hizmet birimlerine toplam 190 personel alımı yapacağını duyurdu.

 İller Bankası personel alımları farklı iller için gerçekleştirilecek. İller Bankası personel alımına son başvuru tarihi 29 Ağustos 2016 olarak ilan edildi.

 Yazılı sınav ise 13 Eylül 2016 tarihinde gerçekleştirilecek. İller Bankası personel alım başvurusunda gerekli belgeler ve başvuru şekli İller Bankası’nın resmi internet sitesi üzerinden yayınlandı 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.