İller Bankası Personel Alımı 2016

İller Bankası Personel Alımı 2016

İller Bankası Personel Alımı 2016

ller Bankası alım ile ilgili aşağıda yer alan bilgileri vermiştir.

ŞARTLAR

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
- En az 4 yıllık üniversite mezunu olmak,
- 01/01/2016 tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak
- Kamu haklarından mahrum olmamak,
- Bankanın sınavlarına birden fazla girmemiş olmak,
- Herhangi bir hastalığa sahip olmamak aranan ilk şartlar arasında yer almaktadır.


 Adaylar giriş yaptıkları İş Talep Formunun çıktısını alıp imzalayarak 4. maddede (Başvuru Belgeleri) belirtilen belgelerle birlikte İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığına teslim edecekler veya "İller Bankası A.Ş. İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı Ziraat Mahallesi 657.Sokak No: 1406110 Altındağ/ANKARA" adresine posta ile (iadeli taahhütlü) göndereceklerdir. teknik uzman yardımcısı29/07/2016 Cuma günü mesai saati bitiminden (Saat 17:30) sonra yapılacak başvurular dikkate alınmayacaktır. Posta yolu ile yapılan başvurularda, başvuru için istenilen belgelerin İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı'na son başvuru tarihi mesai saati bitimine kadar ulaşması gereklidir. Postadaki gecikmeler kabul edilmez.

GEREKLİ EVRAKLAR
 
- Nüfus cüzdanı,
- Diploma,
- KPSS sonuç belgesi,
- Son 6 ay içerisinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf gereklidir. 

Bu ilanda hüküm bulunmayan hallerde "İller Bankası A.Ş. İnsan Kaynakları Yönetmeliği" ve "İller Bankası A.Ş. Teknik Uzman Yardımcılığı ve Uzman Yardımcılığı Giriş ve Yeterlik Sınavları İle Teknik Uzmanlığa ve Uzmanlığa Atanma, Yetiştirilme, Görev, Yetki ve Sorumlulukları Hakkında Yönetmelik" hükümleri uygulanır.

Adaylar sınav sırasında hesap makinesi kullanabilir. Ancak üzerinde program yapılmasına, saklanmasına ve çalıştırılmasına izin veren hesap makineleri ile databank gibi özel donanımlar kullanılamaz. Hesap makinesinin sınav sırasında ödünç alınması, verilmesi ve değiştirilmesi yasaktır.

Sınavda başarılı olan adaylar Bankada; 14/07/1965 tarihli ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa ve diğer kanunların sözleşmeli personel hakkındaki hükümlerine tabi olmayan sözleşmeli personel olarak istihdam edilecektir.

Sınavla ilgili her türlü bilgi, Bankanın web sayfası (www.ilbank.gov.tr) ve (312) 303 33 11 - 12 numaralı telefondan edinilebilir.

BUNUN GİNİ PERSONEL ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN BİZİ FAEBOOKTAN TAKİP EDİN! TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum