İmamoğlu'ndan Neslican Tay'ın ailesine anne ve babasına taziye ziyareti

İmamoğlu'ndan Neslican Tay'ın ailesine anne ve babasına taziye ziyareti

İmamoğlu'ndan Neslican Tay'ın ailesine anne ve babasına taziye ziyareti

Bir bacağının kesilmesine neden olan kansere karşı verdiği mücadeleyle tanınan, 20 yaşındaki Neslican Tay, bir süredir İstanbul’daki özel bir hastanenin  yoğun bakım ünitesinde bulunuyordu. Neslican Tay dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Neslican’ın ölüm haberi herkesi yasa boğdu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu haberi duyar duymaz sosyal medyada baş sağlığı mesajı yayımlamıştı.

İmamoğlu bununla yetinmedi acılı aileyi hastanede ziyaret ederek taziyelerini iletti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve sanatçı Haluk Levent, sakinleştiricilerle ayakta durabilen Neslican Tay'ın anne ve babasına taziye ziyaretinde bulundular.

Acı haberi aldıktan sonra fenalık geçiren Neslican’ın anne ve babası da kızlarının yaşamını yitirdiği hastanede tedavi altına alındı. Acılı anne ve baba sakinleştiricilerle ayakta duruyorlar.

EKREM İMAMOĞLU VE HALUK LEVENT’TEN TAZİYE ZİYARETİ

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve sanatçı Haluk Levent, sabah saatlerinde Neslican Tay'ın ailesini hastanede ziyaret edip, başsağlığı diledi.  Neslican'ın cenazesinin defnedilmek üzere Rize'ye gönderildiği öğrenildi.

NESLİCAN TAY KİMDİR? DAHA ÖNCE NELER YAŞANMIŞTI?

Bir bacağının kesilmesine neden olan kansere karşı verdiği mücadeleyle tanınan, 20 yaşındaki Neslican Tay, bir süredir İstanbul'daki özel bir hastanede yoğun bakımda bulunuyordu. Neslican Tay dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Neslican'ın ölüm haberi herkesi yasa boğdu...

Daha önce 3 kez yendiği kansere 4. defa yakalanan ve verdiği savaş ile simge haline gelen Neslican Tay’ın bacağında bulunan tümör nedeniyle 2018 yılında bir bacağı kesilmişti.

Hastane acı haberi dün akşam saatlerinde “Neslican Tay kızımız 6 Eylül 2019 tarihinde uzun süredir mücadele ettiği ‘yaygın tutulum yapmış malign mezenşimal tümöre bağlı artmış olan semptomları’ nedeniyle hastanemize müracaat etmişti. Durumunun ağırlaşması üzerine 15 Eylül Cumartesi günü yoğun bakıma alınmıştı. Ancak süreç içerisinde gelişen çoklu organ yetmezliği nedeniyle 20.09.2019 saat 21:20'de kendisini kaybettik. Allah'tan rahmet tüm sevenlerine sabırlar dileriz.” açıklamasıyla duyurdu.

Neslican Tay Yarın Rize'de Gömülecek! İmamoğlu Taziye ziyaretinde Gözyaşlarına Boğuldu! görmek için tıklayınız

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.