İmamoğlu’ndan Soylu’ya tek cümlelik yanıt

İmamoğlu’ndan Soylu’ya tek cümlelik yanıt

İmamoğlu’ndan Soylu’ya tek cümlelik yanıt

BB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun İstanbul’a kayyum atanacak mı sorusuna verdiği ‘onu pazar günü açıklayacağım’ yanıtını değerlendirdi ve ‘Polemiklerden kaçıyorum’ dedi.

CHP AĞABABA: AKLINDAN BİLE GEÇİRMESİN
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu için “Kayyım kararını Pazar günü açıklayacağız” ifadelerine tepki gösterdi.

Soylu’nun sözlerine tepki gösteren Veli Ağbaba, “İstanbulda iki kez seçim kazanmış birine atanmış birinin bunları söylemesi haddi değil. Malesef hukuk askıya alınmış durumda. 6 Mayıs'ta başlayan yargı darbesi Diyarbakır, Van ve Mardin'de ki siyasi darbe ile belediye başkanları görevden alındı. Biz belediye başkanlarımızın yanındayız, arkasındayız. Böyle bir şeyi aklına bile getirmesin aklının ucundan bile geçirmesin. Burası dağ başı değil, o da eşkıya değil. Bu yaptığı eşkıyalık. Kendini eşkıya mı sanıyor İç İşleri Bakanı? İç İşleri Bakanı olduğunu hatırlatırız ona” dedi.

Burası dağ başı değil, o da eşkıya değil. Bu yaptığı eşkıyalık. Kendini eşkıya mı sanıyor İç İşleri Bakanı? İç İşleri Bakanı olduğunu hatırlatırız ona. Burası dağ başı değil o da eşkıya değil ya da tam tersini söyleyip kendine eşkıya mısın dememiz lazım? Hukukun olduğu yerde hukuk dışı davranışlar eşkıyalığa girer. İç İşleri Bakanı eşkıya mıdır bu soruyu ona sormak lazım.

NE OLMUŞTU?
Soylu'dan "İstanbul'a kayyum atanacak mı?" sorusuna yanıt: Pazar sabahı açıklayacağım


 
Son dakika: İçişleri Bakanı Süleyman Süleyman Soylu, gazetecilerin kendisine yönelttiği "İstanbul'a kayyum atanacak mı?" sorusuna "Pazar sabahı açıklayacağım" yanıtını verdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularına yanıt verdi.

Soylu, "İstanbul seçmenin kendisine vermiş olduğu reyi, bölücülere sormak lazım. Türkiye'nin yıllarca canını acıtan terör örgütüne oradaki çocuklara annelere göstermediği şefkati göstermeyenlere sormak lazım" dedi.

"PAZAR SABAHI AÇIKLAYACAĞIM"
Soylu, "İstanbul'a kayyum atanacak mı?" şeklindeki soruya "Pazar sabahı açıklayacağım" yanıtını verdi.

İMAMOĞLU'NA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ: PEJMÜRDE EDERİZ
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yerlerine kayyum atanan belediye başkanlarıyla bir araya gelmesini eleştirerek, "Bir tarafta şehit aileleri dururken, gaziler dururken, Diyarbakır'a gitmişken Hacire anaya da bir uğrasaydın, oğlunun nasıl kaçırıldığını, bir oğlunun nasıl infaz edildiğini onun ağzından bir dinleseydin bari. Yoksa medya yapıcıların, ajansların sana öyle bir sufle yapmadılar mı? Buradan söylüyorum: İşini yap, başımızın üzerinde yerin var, ama işini yapmanın dışında başka işlerle meşgul olursan pejmürde ederiz. Bu kadar açık ve net. Bu ülke adına, bu millet adına, sağına soluna bakmayız. Yıllardır terörden acı çeken insanlar dururken, terörist cenazelerinde yas tutan adamlara böylesine bir destek milletimizin de bizim de gönlümüzü acıtır, kimse kusura bakmasın" demişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.