ING Bank önlisans lisans personel alımı başladı

ING Bank önlisans lisans personel alımı başladı

ING Bank önlisans lisans personel alımı başladı

ING Bank personel alımları Ağustos ayında da devam ediyor. Türkiye’de 2007 yılından beri faaliyet gösteren ING Bankın dünyada 40’tan fazla ülkede şubeleri bulunuyor. ING Bank tarafından  açık bulunan 36 pozisyon için personel alım ilanı yayınladı. Personel alımları başta İstanbul olmak üzere Türkiye genelinde yapılacak. ING Bank personel alımlarına önlisans mezunları, lisans mezunları ve öğrencileri başvuru yapabilecekler. ING Bank personel alımı yapacağı pozisyonlara göre mezuniyet, yaş şartı ve tecrübe gibi farklı şartlar arıyor.

ING Bank tarafından işe alınacak personelin hafta içi çalışma saatleri 09:00-18:00 olarak belirtildi. ING Bank personelleri özel sağlık sigortası hizmetinden de yararlanıyorlar. ING Bank tarafından personel alımı yapılacak bazı açık pozisyonlar, İş Zekası Yönetimi Uzmanı/Uzman Yardımcısı, Yazılım Danışmanı, Finansal Piyasalar Operasyon Yetkili Yardımcısı, Üye İşyeri Yönetmeni, Kobi, Ticari ve Kurumsal Bankacılık İş Analisti, Bireysel Bankacılık Yetkilisi, Pazarlama İletişimi Yönetmeni, Avukat, Yarı Zamanlı Eleman, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi olarak ilan edildi.ING Bank Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcili alımı ilanı; İşe alınan personel Kahramanmaraş Çağrı Merkezi’nde görev yapacaktır.

 En az önlisans mezunu, 28 yaşını aşmamış, 7/24 vardiyalı çalışma sisteminde çalışmaya istekli ve uyum gösterebilecek, iletişim becerileri yüksek, kendisine güvenen, satış ve ikna kabiliyeti yüksek, müşteri odaklı çalışan, diksiyonu düzgün, erkek adaylar için askerliğini tamamlamış ya da en az 2 yıl tecilli, İşkur'un finanse ettiği işbaşı eğitim programına katılmak isteyen adayların başvuruları kabul edilecek. ING Bank tarafından personel alımı yapılacak diğer pozisyonları incelemek ve başvuru yapmak için TIKLAYINIZ. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.