İnönü Belediyesi Teknik Personel Alımı

İnönü Belediyesi Teknik Personel Alımı

İnönü Belediyesi Teknik Personel Alımı

İnönü Belediye Başkanlığı ’ nca  personel alımı yapılacağı duyuruldu. Yapılan açıklamaya göre 1 kişi Harita Kadastro Teknikeri ünvanıyla kamu işçisi olarak sözleşmeli  istihdam edileceği açıklandı.

Harita Kadastro Teknikeri alımı için ; 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. Maddesinde belirtilen şartları taşımak , 2 Yıllık Yüksekokulların Harita Kadastro bölümü mezunu olmalıdır. Başka bir kurumla sözleşmesi bulunmamak.

 Ayrıca Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek sağlık sorunları bulunmamak , Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere ağır hapis ve 6 aydan fazla veya affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve resmi ihale ve satımlara fesat karıştırma, devlet sırlarını açığa verme suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak gibi şartlar arandı.

Adayların 15.07.2016 – 01.08.2016 Tarihleri arasında saat 17.00 ‘ ya kadar İnönü Belediye Başkanlığı Personel Şefliği’ ne şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Diğer başvurular kabul edilmeyecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.