İş Bankası Güvenlik Görevlisi Alımı 2016

İş Bankası Güvenlik Görevlisi Alımı 2016

İş Bankası Güvenlik Görevlisi Alımı 2016

İş Bankası en çok güvenlik personeli alana bankalardan birisi olup birçok şubesinde alımlara devam etmektedir. Bir çok şubesine alım yapacak olan İş Bankası alımları ile ilgili de esnek şartlar barındırmaktadır. Birden fazla alım yapacak olan İş Bankası alımları ile ilgili olarak da hem bayanları hem de erkekleri alacağını açıklamıştır.
  
ŞARTLAR

- Türk vatandaşı olmak,
- En az lise mezunu olmak,
- 1988 ve sonrasında doğmuş olmak,
- Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmak,
- Kamu haklarından mahrum kalmamış olmak ilk aranan şartlar arasında yer almaktadır.
- Geçerlilik süresi 28 Ocak 2017 ve sonrası bir tarih olan Silahlı Özel Güvenlik Görevlisi Sertifikasına sahip olmak
                         
BAŞVURU
  Sınava başvurular 22 Ocak 2016 Cuma günü saat 10.00’a kadar sadece ik.isbank.com.tr adresinde yer alan İş Başvuru Formu üzerinden yapılabilecektir. Şubelerimiz veya Genel Müdürlük birimlerimiz aracılığıyla sınav başvurusunda bulunmak mümkün değildir.   İş Başvuru Formu eksiksiz olarak doldurulduktan sonra, formun “Sınava Başvur” bölümü aracılığı ile sınav başvurusu yapılması gerekmektedir. Sistem, sadece aşağıda yer verilen başvuru koşullarını taşıyan adayların başvurusuna imkan vermektedir. Bu nedenle başvuru yapmak isteyen adayların öncelikle bu koşullara uygunluklarını kontrol etmeleri yararlı olacaktır. Sınava başvuruda bulunan adaylardan sadece uygun bulunanlara sınav daveti gönderilecektir. 
Sınav sürecinde adaylarımızla sağlıklı biçimde iletişime geçilebilmesi için başta e-posta adresi olmak üzere iletişim bilgilerinin güncel tutulması önem taşımaktadır. 
Başvuru yaparken kendileri hakkında gerçek dışı bilgiler veren adaylar, söz konusu durumun alım sürecinin hangi aşamasında fark edildiğine bakılmaksızın süreç dışında bırakılacaklardır.

Daha fazla bilgi almak isteyen adaylar kılavuzu inceleyebilir ve sınav konularına ait olan bilgileri alabilirler.   
Hemen Başvur...

BUNUN GİBİ 2016 KPSS- PERSONEL ALIMI   VE ÖĞRETMEN ATAMA HABERLERİNİ KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

 

TWİTTERDEN PERSONEL ALIMI - KPSS GELİŞMELERİNİ TAKİP İÇİN TIKLA 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.