İş Bankası KKTC Memur Alımı

İş Bankası KKTC Memur Alımı

İş Bankası KKTC Memur Alımı

Türkiye İş Bankası tarafından personel alım ilanı yayınlandı.

İş Bankası Kıbrıs Şubelerinde görevlendirilmek üzere, 24 Temmuz 2016 Pazar günü Memur Alım Sınavı düzenlenecektir. Sınava başvurular; 19 Temmuz 2016 Salı günü saat 15.00’e kadar Girne Caddesi No:9
Lefkoşa’da yer alan KKTC Müdürlüğünden kabul edilecektir.

Başvuruda bulunmak isteyen adayların yanlarında: Mezuniyet belgesi fotokopisi, Kimlik belgesinin aslı ve fotokopisi, 2 adet vesikalık fotoğraf bulundurması gerekmektedir.

Başvuru şartları: KKTC vatandaşı olmak, Sınav tarihi itibariyle 30 yaşını doldurmamış olmak, (24.07.1986 ve sonrasında doğmuş olmak.) Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış, muaf veya Kasım 2017 celp dönemine kadar tecilli olmak, İş Bankasının daha önce düzenlediği Memur, Operasyon Elemanı, Operasyon Destek Elemanı ve Çağrı Merkezi sınavlarından herhangi birinin mülakat ve değerlendirme merkezi aşamasında başarısız sayılmamış olmak olmak.

Kamu haklarından yoksun bulunmamak, Affa uğranmış olunsa dahi, herhangi bir suçtan dolayı hapis cezasına hüküm giymemiş olmak, Herhangi bir kurum ya da kuruluşa karşı zorunlu hizmet yükümlülüğü taşımamak, Sağlık durumu memur olarak görev yapmaya elverişli olmak, (İşe alım aşamasında tam teşekküllü Devlet Hastanesinden alınacak Sağlık Kurulu Raporu ile belgelenecektir.)

24 Temmuz 2016 tarihi itibariyle, üniversitelerin, 4 yıllık eğitim veren bölümlerinden mezun olmuş olmak. (Banka tarafından belirtilen ilgili bölümlerin yetkili makamlarca tanınmış, yabancı ülkelerdeki eşitlerinden mezun olup bu durumu belgeleyebilen adayların da başvuruları kabul edilmektedir.)  

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.