İş Bankası Mayıs Ayı Personel Memur Alımı İlanı

İş Bankası Mayıs Ayı Personel Memur Alımı İlanı

İş Bankası Mayıs Ayı Personel Alımı İlanı

İş Bankası İstanbul'da bulunan Genel Müdürlük Bölümlerinde görevlendirilecek personelleri seçmek üzere 15 Haziran 2019 Cumartesi günü Uzman Yardımcısı alım sınavı düzenleyecek.

Başvurular 10 Haziran 2019 Pazartesi günü saat 12.00'a kadar yapılabilecek.

İŞ BANKASI 2019 PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

  1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak 
  2. Üniversitelerin 4 yıllık eğitim verilen ve aşağıdaki “PDF” dosyasında yer alan bölümlerinden mezun olmak gerekiyor. Yazılı sınav tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olmak. (15 Haziran 1989 ve sonrasında doğanlar başvurabilecektir.)
  3. Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış, muaf ya da en erken Kasım 2020 celp dönemine kadar tecil ettirmiş olmak (Bedelli askerlik yapacak olan adayların ilgili ekranda muaf seçeneğini seçerek açıklama kısmını Bedelli (Başlangıç Tarihi-Bitiş Tarihi) şeklinde doldurması gerekmektedir.) gerekiyor.
  4. Herhangi bir kurum ya da kuruluşa karşı zorunlu hizmet yükümlülüğü taşımamak ve kamu haklarından yoksun bulunmamak gerekiyor.
  5. Sağlık durumu Türkiye'nin her yerinde görev yapmaya elverişli olmak gerekiyor.
  6. İngilizce, Almanca ve Fransızca dillerinden birini çok iyi derecede bilmek ve linkte yer alan sertifikalardan birine sahip olmak gerekiyor.
  7. Daha önce, İş Bankası’nın yaptığı sınavların herhangi birinin mülakat aşamasında ya da Bankamızın Uzman Yardımcılığı ve Müfettiş Yardımcılığı sınavlarının Değerlendirme Merkezi aktiviteleri aşamasında başarısız sayılmamış olmak, Yapılan Uzman Yardımcılığı sınavlarına bir defadan fazla katılmamış olmak gerekiyor.

Affa uğranmış olunsa dahi, herhangi bir suçtan dolayı hapis cezasına hüküm giymemiş olmak

ilan kılavuzu için buraya tıklayınız

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.