İş Bankası memur alım BUGÜN başvuru son günü

İş Bankası memur alım BUGÜN başvuru son günü

İş Bankası memur alım BUGÜN başvuru son günü

İş Bankası memur alım sınavı 29 Eylül 2016 Perşembe günü yapılacak. çağrı merkezi memur alımı için başvuru ise 26 Eylül Pazartesi günü sona erecek. 2016 Eylül ayı iş Bankası memur alımı kapsamından bu hafta başvurusu bitiminin ardından hemen sınav gerçekleştirilecek. Başvuru online olarak yapılabilecek ve Pazartesi öğleden önce 10.00'da sona erecek.

İş Bankası memur alımı için gerekli koşullar nelerdir? 29 Eylül 1986 ve sonrası doğumlu olmak gerekiyor. İkametgah adresi İstanbul Anadolu. Askerlik yapılmış olması veya 2018’e kadar muaf olması gerekiyor. Daha önceki İş Bankası sınavlarından başarısız olmama şartı bulunuyor.

Sınava katılabilmek için kamu haklarından yoksun olmamak ve herhangi bir sultan hüküm giymemiş olmak gerekiyor. Zorunlu hizmete tabi bir işte çalışmamak ve Sağlık durumu itibarıyla Türkiye’nin her yerinde çalışmaya elverişli olmak gerekiyor. Çağrı merkezi memur alımı pozisyonu için 7 gün 14 saat vardiya düzeninde de çalışabilecek eleman alınacak. İlana sadece Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları başvurabilecek.

Üniversitelerin hangi bölümlerinden mezun olanlar başvuru yapabilecek? Sınav tarihi itibarıyla şu bölümlerden mezun olanlar başvuru yapabilecek. Aktüerya, Bankacılık, Ekonometri, Ekonomi, Finans, Halkla İlişkiler, Hukuk, İktisat, İstatistik, İşletme, Kamu Yönetimi, Maliye, Matematik, Muhasebe, Sermaye Piyasası, Sigortacılık, Uluslararası İlişkiler, Uluslararası Ticaret alanlarından lisans mezunu olunması gerekiyor. Tam listeye aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Sınava kabul edilip edilmediğinizi 27 Eylül salı günü 18'den itibaren İş başvuru Formunda yer alan Başvuru Durum takip alanından öğrenebilirsiniz. Başvuru yapmak için TIKLAYINIZ.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.