İş Bankası Memur Alımı Kasım 2016

İş Bankası Memur Alımı Kasım 2016

İş Bankası Memur Alımı Kasım 2016

Memurlarahaber sitesi olarak kamuya yapılan tüm personel alımlarının yanı sıra büyük çaplı özel iş ilanları ile Bankaların personel alım ilanlarını sizlere günlük olarak sunuyoruz.

İşte yine yeni bir alım daha var!

 İş Bankası tarafından yapılan açıkalama göre memur ve müfettiş yardımcısı alımları yapılacak. Yayınlanan ilanları sizler için bir araya getirdik.

İş Bankası Memur Alımı için: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı, 5 Aralık 1986 ve sonrası doğumlu, İstanbul ilinde ikamet eden, Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış, muaf veya Şubat 2018 celp dönemine kadar tecilli, Bankamızın daha önce düzenlediği Memur, Operasyon Elemanı, Operasyon Destek Elemanı ve Çağrı Merkezi sınavlarından herhangi birinin mülakat ve değerlendirme merkezi aşamasında başarısız sayılmamış, Kamu haklarından yoksun olmayan, Affa uğranmış olunsa dahi, herhangi bir suçtan dolayı hapis cezasına hüküm giymemiş olan, Herhangi bir zorunlu hizmet yükümlülüğü taşımayan, Sağlık durumu Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya elverişli olan, 5 Aralık 2016 tarihi itibariyle, üniversitelerin Aktüerya, Bankacılık, Ekonometri, Ekonomi, Finans, Halkla İlişkiler, Hukuk, İktisat, İstatistik, İşletme, Kamu Yönetimi, Maliye, Matematik, Muhasebe, Sermaye Piyasası, Sigortacılık, Uluslararası İlişkiler, Uluslararası Ticaret alanlarında 4 yıllık eğitim veren bölümlerinden mezun olanlar başvurabilir!

İş Bankası Müfettiş Yardımcısı Alımı için: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. İngilizce, Almanca ve Fransızca dillerinden birini çok iyi derecede bilmek, yabancı dil seviye tespit sınavlarından asgari olarak belirtilen sonuçları elde etmiş Yazılı sınav tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olmak. (19.11.1986 ve sonrasında doğanlar
başvurabilir.) 
Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış ya da en erken 2017 yılı Haziran ayına kadar erteletmiş olmak.

 (Sınav tarihinde askerlik görevini yürütmekte olanların en geç 30.01.2017 tarihi itibarıyla terhis olacak durumda bulunmaları şart.) 

Üniversitelerin en az 4 yıl süreyle eğitim veren fakültelerinin ya da en az 4 yıl süreyle eğitim veren yüksekokulların ilgili bölümlerinden mezun olmak

İş Bankası 2017 Memur alımı yayınlanan ilan metnine ulaşmak için buraya tıklayınız ( pdf formatlıdır)

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.