İş Bankası memur alımı yapacak

İş Bankası memur alımı yapacak

İş Bankası memur alımı yapacak

İş Bankası tarafından yayımlanan memur alım ilanı ile çağrı merkezlerinde görev yapacak memur alımı gerçekleştireceğini duyurdu.

İş Bankası memur alımı yapacağını duyurdu. İş Bankası tarafından yayımlanan personel alım ilanı ile çağrı merkezlerinde görev yapacak memur alımı gerçekleştireceğini duyurdu. İş Bankası memur alımı için başvurular alınmaya başlanmıştır. Başvuru süreci 10 Mart 2016 Perşembe günü saat 10.00’a kadar devam edecektir.

İş Bankası personel alımım için başvuru yapacak olan adayların 16 Mart 2016 tarihi itibariyle, üniversitelerinden mezun olmaları gerekmektedir. Yine başvuru yapacak olan adaylarda yaş şartı aranmaktadır. 16 Mart 1986 tarihi sonrası doğumlu olan adaylar başvuruda bulunabilecektir.  Erkek adayların askerlik ile ilgili engellerinin bulunmuyor olması gerekiyor. İş Bankası memur alımı kapsamında yine aranacak şartlardan biride ikamet şartı olarak belirtildi. Başvuru yapacak olan adayların İstanbul’da ikamet etmesi gerekiyor.

İşe Alım süreci başvuru ile başlamaktadır. İş Bankası memur alım süreci genel yetenek testi ve mülakat aşamalarından oluşacak. Başarılı olan adaylar belgelerini hazırlayacak.

Sınava;  16 Mart 1986 ve sonrası doğumlu,  İstanbul Anadolu yakasında ikamet eden,  Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış, muaf veya Mayıs 2017 celp dönemine kadar tecilli,  Bankamızın daha önce düzenlediği Memur, Operasyon Elemanı, Operasyon Destek Elemanı ve Çağrı Merkezi sınavlarından herhangi birinin mülakat ve değerlendirme merkezi aşamasında başarısız sayılmamış,

 Kamu haklarından yoksun olmayan,  Affa uğranmış olunsa dahi, herhangi bir suçtan dolayı hapis cezasına hüküm giymemiş olan,  Herhangi bir zorunlu hizmet yükümlülüğü taşımayan,  Sağlık durumu Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya elverişli olan,  7 gün 24 saat vardiya düzeninde görev alabilecek,  Bankacılıkta kariyer yapmayı hedefleyen,  Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı,  16 Mart 2016 tarihi itibariyle, üniversitelerin Aktüerya, Bankacılık, Ekonometri, Ekonomi, Finans, Halkla İlişkiler, Hukuk, İktisat, İstatistik, İşletme, Kamu Yönetimi, Maliye, Matematik, Muhasebe, Sermaye Piyasası, Sigortacılık, Uluslararası İlişkiler, Uluslararası Ticaret alanlarında 4 yıllık eğitim veren bölümlerinden mezun olan adaylarımız başvuru yapabilecektir (detaylı liste için tıklayınız).   MEMURLARAHABER.COM sitesi olarak yıllardır olduğu gibi bundan sonraki süreçte de sizler için tüm ilanlara takip etmeye ve sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. Bizi takip etmeye devam edin. FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN  TWİTER TIKLA TAKİP ET

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.