Işıl Reçber'den koronavirüs açıklaması

Işıl Reçber'den koronavirüs açıklaması

Işıl Reçber'den koronavirüs açıklaması: Sadece Rüştü'nün testi pozitif çıktı Koronavirüs testi pozitif çıkan Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber, yurt dışından dönüp de karantinada kalmadığı için suçlanmıştı.

Dün akşam saatlerinde milli eski kalecimiz Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber, 46 yaşındaki eşinin koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklamıştı. 

BENİM VE ÇOCUKLARIMIN TEST SONUCU NEGATİF

Yaşanan bu gelişmenin ardından eleştiri okları, geçtiğimiz günlerde yurt dışından dönen ancak 14 günlük karantina kuralına uymayarak soluğu güzellik merkezinde alan Işıl Reçber'e dönmüştü.

ALMAM GEREKEN ÖNLEMLERİ ALIYORUM

Işıl Reçber, bu gelişmenin ardından 17 Mart'ta Kanal D'deki 2. Sayfa programına katılarak "Burası benim kendi sağlık kuruluşum ve kliniğim, biz burada bağışıklık sistemini kuvvetlendirmek için uygulamalar yapıyoruz. Ozon terapi; kanınız alınıyor 100 ml kadar, içine ozon karıştırılıp size enjekte ediliyor. Ben işimden evime gidiyorum. Zaten kimse beni başka türlü dışarıya çıkaramaz. Orada bir sürü hastalarımız var. Kendi özel iş yerime çıkıyorum, almam gereken önlemleri de alıyorum." sözleriyle kendisini savunmuştu.

ışıl reçber

Ancak sosyetik güzel, ''Ailecek yaptırdığımız testlerde benim, kızımın ve oğlumun negatif, sadece eşimin test sonucu pozitif çıktı'' ifadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.