İskenderun Belediyesi işçi alımı yapacak

İskenderun Belediyesi işçi alımı yapacak

İskenderun Belediyesi işçi alımı yapacak

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) İskenderun Hizmet Merkezi, İskenderun Belediyesi bünyesinde çalışmak üzere 4 daimi işçi alınacağını duyurdu. İŞKUR sistemi üzerinden yayınlanan ilana göre İskenderun Belediyesine 4 işçi alınacak. Başvurular 19 Ekim 2016 tarihinde başlarken son başvuru tarihi olarak 28 Ekim 2016 Cuma günü gösterildi.

İskenderun Belediyesinin daimi işçi alımı talebine başvuruda bulunmak isteyen adayların en az 9 ay budama ve ağaç kesme işlerinde çalışmış olması gerekiyor.

İskenderun Belediyesine yapılacak olan 4 bahçıvan alımında adayların başvuruda bulunmak için ayrıca en az ilkokul mezunu olması şartı aranıyor.

İskenderun Belediyesi işçi alımına başvuruda bulunan adaylardan başvurusu geçerli olanların arasından kura çekimi ile seçim yapılacak. 8 Kasım 2016'da İskenderun Belediyesi yemekhanesinde yapılacak olan kura çekiminin dışında herhangi bir yazılı veya sözlü giriş sınavı yapılmayacak. İlana başvuruda bulunmak isteyen adaylar talebi yapan İŞKUR merkezinden veya İŞKUR sistemi üzerinden internet adresinden başvuru yapabilecek

İlana ulaşmak için BURAYA TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.