İŞKUR 1330 Silahlı-Silahsız Güvenlik Görevlisi Personel Alımı!

İŞKUR 1330 Silahlı-Silahsız Güvenlik Görevlisi Personel Alımı!

İŞKUR 1330 Silahlı-Silahsız Güvenlik Görevlisi Personel Alımı!

İŞKUR silahlı ve silahsız olmak üzere toplam 1330 güvenlik görevlisi alımı yapacak. Özel güvenlik başvuru şartları ve başvuru zamanı aşağıda belirtildiği gibidir.

İŞKUR üzerinden kamu, özel sektör iş ilanları detaylarını aktarmaya devam ediyoruz. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İŞKUR'un Türkiye genelindeki iş yerlerine çok sayıda personel alımı yapılacak. Başvurularda güvenlik görevlisi kadrosunda silahlı ve silahsız alımlar yapılacak. Büro memuru alımlarında ise 439 kişi istihdam edilecek.

Genel başvuru şartlarında adayların bilgisayar bilgisine sahip olmaları, office programlarını kullanabilmeleri, exel, word gibi programlara hakim olmaları, muhasebe gibi paket programları kullanabilmeleri, eğitim düzeyinde en az lise mezunu olmaları gerekli olacaktır.

Silahlı ve silahsız güvenlik görevlisi alımlarında adayların özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmaları, silah bulundurma ve taşıma ruhsatına sahip olmaları, eğitim düzeyinde en az lise mezunu olmaları, yaş aralığında 18 yaşını tamamlamış olmaları, iş tecrübesine sahip olanlar için daha çok başvuru yapabileceği ilanlar olacaktır.

BÜRO MEMURU KADROSUNDA 439 KİŞİ ALINACAK;


 
Firmaların büro memuru personeli kadrolarındaki personel alımlarına başvurular işkur üzerinden yapılabilecek. Başvurular için İŞKUR e-şube portalı üzerinden erişmek için: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=2267
889 SİLAHLI SİLAHSIZ GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMI;

Özel güvenlikçi alımları kapsamında 889 silahlı ve silahsız özel güvenlik personeli alımları için 889 açık iş ilanı bulunuyor. Bu alımlara başvurular işkur üzerinden yapılabilecek.

Detaylara erişebilmek için: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=3048

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.