İŞKUR İnsan Kaynakları ve istihdam fuarında binlerce iş fırsatı

İŞKUR İnsan Kaynakları ve istihdam fuarında binlerce iş fırsatı

İŞKUR İnsan Kaynakları ve istihdam fuarında binlerce iş fırsatı

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından yapılan duyuruda 29-30 Eylül 2016’da 5. Trabzon İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı düzenleneceği belirtildi. İş arayanlar ile işverenlerin bir araya geldiği fuarın beşincisi düzenleniyor. Binlerce kişiye iş bulma fırsatı da sağlayan fuar için katılım ücretsiz. İki gün sürecek fuar fırsatlarını kaçırmamak için belirtilen tarihlerde kısa özgeçmişiniz ile katılım yapmanız bekleniyor.

Bu yıl beşincisi düzenlenecek olan Trabzon İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı 29-30 Eylül tarihleri arasında Karadeniz Teknik Üniversitesi Osman Turan Kongre Merkezi’nde yapılacağı belirtildi. Trabzon Çalışma ve İş Kurumunun koordinasyonunda ilgili kurum ve kuruluşların katkı ve desteğiyle düzenlenecek olan fuara 100’e yakın firma katılacağı açıklandı.

Yaşam değiştiren organizasyon olarak adlandırılan fuarda iş arayanla işverenler bir araya gelecek. İş imkanları, staj olanakları ve kariyer fırsatları bunulan fuarda seminer ve konferanslar da yer almakta. CV'lerinizi hazırlayarak 100'lerce firmanın yer alacağı fuarda binlerce iş fırsatından size uygun olanı için başvuru yapabileceksiniz. 5. Trabzon insan kaynakları ve istihdam fuarı 29 Eylül-30 Eylül 2016 günleri boyunca sürecek.

Kaynak:61SAAT

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.