İŞKUR Üzerinden Trafik Polisi Alımı Yapılacak! Lise Mezunu.

İŞKUR Üzerinden Trafik Polisi Alımı Yapılacak! Lise Mezunu.

İŞKUR Üzerinden Trafik Polisi Alımı Yapılacak! Lise Mezunu.

Ankapark Turizm İşletmesinin mevcut otoparkın işletmesinde ve yönetimin sağlanması için emekli trafik komiseri olarak daha önce görev yapmış adaylar arasından personeller alınacak.

EMEKLİ TRAFİK KOMİSERİ ALINACAK!

İŞKUR İŞ İLANLARI 2019 üzerinden ilan edilen alım duyurusunda adayların başvuru için cv'lerini hazırlayan belirtilen mail adresine göndermeleri yeterli olacak. Başvuru şartlarında en az lise mezunu olmak yeterli 

Ankapark'ta bulunan araçlara ait otopark yönetimi için görevlendirilecek.

Başvurular için cv'lerin ilanda belirtilen mail adresine gönderilmesi gerekli olacak. Eğitim şartlarında en az lise ve dengi okullardan mezun olmak istenilecek.

Diğer özel ve genel şartlar başvuru kılavuzunda yer almadı. Başvurular için son tarih ise 23 Nisan 2019 olarak açıklandı. Kaç kişi istihdam edilecek. İlanda açıklanana göre bu kadroda 1 kişi alınacak.

HANGİ KADROLARDA ALIMLAR YAPILACAK
Bilet satışı elemanı, makine teknikeri doğalgaz ateşçisi, havuz görevlisi, barmen, bulaşıkçı, eğlence animatör görevlisi, kukla yapımcısı ve oynatıcı, makam şoförü kadrolarında alımlar yapılacak.

9 FARKLI İLAN İLE 100 PERSONEL ALIMI YAPILACAK

AnkaPark'ın İŞKUR üzerinden ilan edilen eleman personel alım ilanlarına erişmek için İŞKUR e-şube üzerinden giriş yapmak ve aşağıdaki tablodan ilan numarası ile arama yapmak yeterli olacak.

12121_3.png

 
ANKAPARK NEDİR?
Ankapark Ankara ilinde Atatürk Orman Çiftliği yerleşkesinde hizmete giren bir tema parktır. Dev bir kompleks haline getirilen Ankapark'ın içerisinde atari çadırı, dinazor çadırı, oyuncak çadırı, sinema çadırı gibi alanlar mevcut. Açılış sabah saatinde 10:00, akşam ise 22:00'a kadar açık bulunuyor. Ücret olarak tek kişilik giriş 25 Tl olarak açıklandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum