İŞKUR ve Belediye Başkanlıklarına Kamu Personeli Alımı

İŞKUR ve Belediye Başkanlıklarına Kamu Personeli Alımı

İŞKUR ve Belediye Başkanlıklarına Kamu Personeli Alımı

İŞKUR MKEK ve Belediye Başkanlıklarına kamu personeli alımı 21 Ocak tarihinde paylaştı. Başvuracak adaylar ilkokul, lise, önlisans veya lisans mezunu olabilecektir. Alımı söke sulama birliği, Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu ve Ayvacık sulama birliği yapıyor. Alımların tamamına 25 Ocak 2019 bitimine kadar başvuru yapılmış olması gerekmektedir. Başvuru işkur üzerinden verilen ilan numaraları ile yapılabilir.

Çanakkale Ayvacık Belediye Başkanlığı büro memuru 1 kişi için 00004804809 iş ilan numarası ile yapmaktadır. Lise veya ön lisans mezun adaylar başvuru yapabiliyor. MEB onaylı bilgisayar sertifikası olması gerekmektedir.

Cankurtaran 1 kişi için; 00004804849 ilan numarası olarak verilmiştir. Başvuracaklar en az ilkokul en çok lisans mezunu olması ve en az bronz düzeyde cankurtaran belgeliler başvuru yapabiliyor.


Beden işçisi 1 kişi için; 00004804820 ilan numarası olarak verilmiştir. Sadece ikokul mezunu olma şartı aranmıştır.Aydın Söke sulama birliği 1 kişi beden işçisi 00004805352 iş ilan numarası ile başvuru yapabiliyor. Okur yazar veya lise mezunu olması gerekmektedir.

Başvuracaklar eski hükümlü veya TMY (terörle mücadelede yaralanan statüsünde olması gerekmektedir.

MKEK beden işçisi alımı için 00004805235 ilan numarası ile başvuru yapılabilir. Alınacak personel Çankırı adresinde çalışacaktır. Kura çekimi Ankara merkezde yapılacaktır. En az lise mezunu olması ve TMY (terörle mücadelede yaralanan) statüsünde olması gerekmektedir.

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.