İŞKUR'dan Rekor! 2,5 Milyon Personel Alımı

İŞKUR'dan Rekor! 2,5 Milyon Personel Alımı

İŞKUR'dan Rekor! 2,5 Milyon Personel Alımı

Yeni istihdam seferberliğinin 2,5 milyonluk vaadi ile bu yıl illerin istihdam hedeflerinin arttığına dikkat çekerek, İŞKUR olarak birlik ve beraberlik içinde yürütülen çalışmalarla 2019 yılında yeni rekorların kırılacağına inancının tam olduğunu söyledi.

Toplantının ikinci gündem maddesi ise Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Zehra Zümrüt Selçuk’un destek ve himayelerinde, üniversite öğrencilerine yönelik hayata geçirdiğimiz “İŞKUR Kampüste” kampanyası oldu. Gençlerin “İŞKUR Kampüste” etkinliklerine katılım ve ilgisinden dolayı memnuniyetini dile getiren Uzunkaya, başta kendisi olmak üzere Genel Müdürlük olarak illerde düzenlenen etkinliklere katılım sağlamaya özen gösterdiklerini kaydetti.

Uzunkaya, bu anlamlı etkinliğin öneminin iyi idrak edilmesi gerektiğini hatırlatarak; “İl Müdürlüklerimiz düzenlenen kariyer günlerini iyi değerlendirmeli. İŞKUR olarak gençlere yönelik sunduğumuz hizmetlerimizi, bu etkinleri fırsat bilerek üniversitelilerle sağlam bir irtibat kurmalıyız. Aktif İşgücü Programlarımıza nasıl başvurabilecekleri konusunda tatmin edici bilgilendirmeler yapılmalı ve gençleri kariyer planlamaları konusunda yönlendirmeliyiz” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanlığımız Himayelerinde “Bölgesel Kariyer Fuarları” başladı

Uzunkaya, İl Müdürlerimizden Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığında başlatılan Bölgesel Kariyer Fuarlarında, İŞKUR’un etkin ve aktif bir şekilde tanıtılması konusunda gereken hassasiyetin ve özenin gösterilmesini istedi. İŞKUR olarak Türkiye’nin en zor ve anlamlı işini yaptıklarının altını çizen Uzunkaya, Kurum olarak her daim sahada etkin görevler üstlenmemiz gerektiğini belirtti.


 
2019 yılının ilk aylarına damga vuran Kariyer etkinliklerimizin yanı sıra Kurumsal hedeflerimizin önemini de hatırlatan Uzunkaya, illerimizin yılsonu hedeflerini başarıyla tamamlayabilmeleri için, çalışmalara yılın ilk aylarından itibaren hız vererek yoğunlaşılması gerektiğini vurguladı.
Uzunkaya “2019 yılında yeni istihdam rekorları kıracağız”

Uzunkaya video konferansta 2018 yılı hedef gerçekleştirmelerinde birinciliği göğüsleyen illeri tebrik etti. Yeni istihdam seferberliğinin 2,5 milyonluk vaadi ile bu yıl illerin istihdam hedeflerinin arttığına dikkat çekerek, İŞKUR olarak birlik ve beraberlik içinde yürütülen çalışmalarla 2019 yılında yeni rekorların kırılacağına inancının tam olduğunu söyledi.

Uzunkaya “Aynı hedefe ve gayeye gönül birlikteliği içinde çalışarak yürüyeceğiz”

Kurum olarak başarıya odaklanan bir yönetim anlayışı içinde olduklarını vurgulayan Uzunkaya; “Başarıyı yakalamak için tüm birimlerdeki arkadaşlarımızın gönül birlikteliği içinde çalışmaları gerekiyor. Aynı hedefe ve gayeye yönelik bir ekip ruhunu inşa etmemiz lazım. İllerimiz, Genel Müdürlükle iletişim ve istişare halinde faaliyetlerini yürütmelidir” dedi.

Yaklaşık 3 buçuk saat süren video konferansta, Daire Başkanlarımız da birim görev alanında yer alan konularla ilgili bilgilendirme ve değerlendirmelerde bulundu.

MEMURLARAHABER.COM ÖZEL HABER

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum