İstanbul Sarıyer Belediyesi çok sayıda öğretmen alımı yapıyor

İstanbul Sarıyer Belediyesi çok sayıda öğretmen alımı yapıyor

İstanbul Sarıyer Belediyesi çok sayıda öğretmen alımı yapıyor

İstanbul Sarıyer Belediyesi'ne bağlı birimlerine yapılacak alımlar; Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni, Biyoloji Öğretmeni, Tarih Öğretmeni, Coğrafya Öğretmeni, Kimya Öğretmeni, Matematik Geometri Öğretmeni, Fizik & Fen Öğretmeni, İngilizce Öğretmeni, Fizik Öğretmeni, Yapay Zeka Akademisyen branşlarına yapılacak. 


 BAŞVURU ŞARTLARI
Söz konusu personel alım ilanı için başvuru yapacak adaylar başvurularını yapmadan önce belediye başkanlığı tarafından belirlenen şartları sağlamak zorunda

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, İlan edilen öğretmen kadrosu için belirlenen öğrenim şartını sağlamak, 25 yaşından büyük olmak ve 30 yaşından küçük olmak, ilan için görevini düzenli yapmaya engel sağlık sorunu olmamak, medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, Erkek adaylar için Askerlik görevini tamamlamış olması.

Bu şartların yanında adayların; ''28/04/2018 tarihli resmi gazetede yayımlanan, İl Özel idareleri, Belediyeler ve bağlı kuruluşları ile bunların üyesi olduğu mahalli idari birliklerinin personel çalıştırılmasına dayalı hizmetlerinin gördürülmesine ilişkin usul ve esasların 4. Maddesindeki şartları taşıyor olmasını istiyor. 

İlan başvuru yapacak adaylar başvurularını Nüfus cüzdanının önlü ve arkalı fotokopisi, 1 adet vesikalık fotoğraf, Adli Sicil Belgesi (Kamuya verilmek üzere) evrakları ile birlikte şahsen yapacaklar. Başvuru süreci 2 Ağustos'ta sona eriyor. 

İLAN METİNLERİ İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.