İstanbul Sultangazi SYDV Personel Alımı

İstanbul Sultangazi SYDV Personel Alımı

İstanbul Sultangazi SYDV Personel Alımı

İstanbul İli Sultangazi İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı personel alım ilanı yayınlandı. Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi olarak 2 kişi istihdam edileceği bildirildi. Başvuracak adayların öncelikle Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ‘na ait resmi internet sitesinden başvurularını 15 Ağustos 2016 tarihine kadar giriş yapmaları gereklidir. İstenen belgelerin ilgili kuruma teslim edilmesi ise 16 Ağustos 2016 tarihine sona erecektir.

İstanbul Sultangazi  SYDV Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımı için iki adet ilan yayınlanmıştır.

1.İlan alımları için : 4(Dört) Yıllık Yükseköğretim Kurumlarının Sosyoloji, Psikoloji, Rehberlik ve Danışmanlık bölümlerinin herhangi birinden mezun olmak. Bilgisayar kullanmak, Windows, Ofis programlarını iyi derecede bilmek, (Aldığı sertifika, kurs bitirme belgesi veya Transkript üzerinde Bilgisayar dersi aldığını gösterir belge) En az B sınıfı ehliyet sahibi olmak ve aktif araç kullanmak. Vakfın bulunduğu ilçe sınırlarında ikamet ediyor olmak, ÖSYM tarafından 2015- 2016 yılında lisans mezunları için yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olmak, erkek olmak, askerlik görevini yapmış olmak, 18 yaşından büyük 35 yaşından küçük olmak olarak belirtilmiştir.

2.İlan alımlar için : 4(Dört) Yıllık Yükseköğretim Kurumlarının İktisat, İşletme, Muhasebe ve Maliye bölümlerinin herhangi birinden mezun olmak. ÖSYM tarafından 2015- 2016 yılında lisans mezunları için yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olmak. Muhasebe ve muhasebe programı kullanma bilgisi ile tecrübesine sahip olmak, bu alanda Kamu veya Özel Sektörde en az bir (1) yıl muhasebe tecrübesine sahip olmak ve çalışma belgesi ile belgelendirmek.(Çalışmış olduğu işyerinden yapmış olduğu işlerle ilgili belge getirmek) Bilgisayar kullanmak, Windows, Ofis programlarını iyi derecede bilmek, (Aldığı sertifika, kurs bitirme belgesi veya Transkript üzerinde Bilgisayar dersi okuduğunu gösterir belge) En az B sınıfı ehliyet sahibi olmak ve aktif araç kullanmak, Başvuru tarihi itibariyle 6 ay öncesi İstanbul İli Avrupa Yakası İlçelerinde ikamet ediyor olmasını belgelendirmek. (Nüfus Müdürlüğünden alacağı Adres Bilgileri Raporu ile belgelendirmek.) , Erkek personel alımı yapılacaktır.Askerlik görevini yapmış olmak veya askerlik süresinin en az iki yıl tecilli olduğunu belgelendirmek,Müracaat tarihi itibariyle 18 yaşını bitirmiş ve 35 yaşından gün almamış olmak, Sosyal iletişim becerisine sahip olmak. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı ve vücut sakatlığı ile özrü bulunmamak ve bunu tam teşekküllü devlet hastanesinden alacağı Sağlık Raporu ile belgelendirmek.

Vakıf alım sürecinin her aşamasında iptal yetkisine haiz olup, mülakat sonucunda personel alıp almamakta serbesttir. ÖNEMLİ NOT: Adayların başvurdukları pozisyon için belirtilen şartlara ilişkin belgelerini Vakıfa bizzat kendilerinin teslim etmesi zorunludur.

İlan hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak için SYDV ‘nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.