İstanbul Teknik Üniversitesi En Az Lise Mezunu Sözleşmeli Personel Alımı

İstanbul Teknik Üniversitesi En Az Lise Mezunu Sözleşmeli Personel Alımı

İstanbul Teknik Üniversitesi En Az Lise Mezunu Sözleşmeli Personel Alımı

İstanbul Teknik Üniversitesi 2 kişi Mühendis, 3 Kişi tekniker, 2 kişi diğer sağlık personeli ve 1 kişi teknisyen olmak üzere toplamda 8 sözleşmeli personel alacak. 

Aranacak Özel Şartlar:

Mühendis kadrosu için; KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak, Gıda Mühendisliği Lisans Bölümü Mezunu olmak, İş Sağlığı ve Güvenliği ile ilgili eğitim sertifikası varsa ibraz etmek.


 Tekniker Kadrosu için; KPSSP93 puan türünden az 60 puan almış olmak, Alanı ile ilgili sertifikası varsa ibiraz etmek, Belgelemek kaydı ile en az 3 yıl alanı ile ilgili olarak çalışmış olmak.
Diğer Sağlık Personeli kadrosu için; KPSS 2016 sınavı KPSSP93 puan türünden en az 60 puan almış olmak b) Belgelemek kaydı ile en az 2 yıl alanı ile ilgili olarak çalışmış olmak, B Sınıfı ehliyet varsa ibraz etmek, Alanı ile ilgili eğitim sertifikası varsa ibraz etmek.
Teknisyen Kadrosu için; En az orta öğretim dengi mesleki ve teknik öğrenim görmüş olmak, KPSS 2016 sınavı KPSSP94, KPSSP93 veya KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak,  Belgelemek kaydıyla "Enerji Verimliliği ve Aydınlatma Tekniği" konularında en az 3 yıllık "laboratuvar" tecrübesi olmak, Endüstride Enerji Yöneticisi sertifikası olması. 

Bu şartları taşıyan adayların başvuruları kabul edilecektir. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum