İstanbul Üniversitesi 92 sözleşmeli personel alımı

İstanbul Üniversitesi 92 sözleşmeli personel alımı

İstanbul Üniversitesi 92 sözleşmeli personel alımı

İstanbul Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezlerinde çalışmak üzere 92 sözleşmeli sağlık personeli alımı yapılacak. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu 4. madde (B) fıkrası uyarınca yapılacak personel alımı için başvurular 27 Ekim 2016 tarihinde başladı. İlana son başvuru tarihi olarak 11 Kasım 2016 belirtiliyor. Başvurular şahsen müracaat yoluyla gerçekleştirilecek.

İstanbul Üniversitesi 92 sözleşmeli hemşire alımı için başvuruda bulunmak isteyen adaylar öncelikle 657 sayılı Kanunun 48. maddesi ile belirtilen şartları taşıyor olmalı ve hemşirelik lisans mezunu olmalı. Adayların herhangi bir emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olması ve 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) P3 puan türünden en az 55 puan almış olması gerekiyor. İstanbul Üniversitesine yapılacak hemşire alımında 92 hemşireden 29'u özel bütçe, 63'ü ise döner sermaye bütçesi kapsamında alınacak.

Sözleşmeli personel alımı için başvurular 27 Ekim - 11 Kasım 2016 tarihleri arasında şahsen müracaat ile alınacak. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar başvuru formuyla birlikte İstanbul Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına başvurabilecekler. Posta yoluyla yapılan başvurular geçersiz sayılacak. İstanbul Üniversitesi 92 sözleşmeli personel alımı ilanına ulaşmak için BURAYA TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.