İstanbul Zeytinburnu Belediyesi 42 Zabıta Alımı (Bay Bayan)

İstanbul Zeytinburnu Belediyesi 42 Zabıta Alımı (Bay Bayan)

İstanbul Zeytinburnu Belediyesi 42 Zabıta Alımı (Bay Bayan)

Mahalli idareler internet adresinde yayınladığı ilan ile İstanbul Zeytinburnu Belediye Başkanlığı Bay Bayan 42 zabıta memur alımı gerçekleştiriyor. Alımlar yapılırken sözlü sınav (mülakat) sistemi uygulanacaktır. İstanbul Zeytinburnu Belediye Başkanlığına sözlü sınav ile 42 zabıta memuru (kamu personeli) bay bayan olarak alım yapılacaktır. Başvurular şahsen yapılacaktır. Memur alımına başvuracaklar başvuru formunu eksiksiz ve doğru olarak doldurmaları istenilen diğer belgelerle birlikte 06 Ağustos 2018 gününden 10 Ağustos 2018 günü mesai bitimine kadar (mesai günlerinde saat 09.00 ile 17.00 arasında) Belediye Yazı İşleri Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.

Başvurular şahsen yapılacaktır. Posta ile veya diğer şekillerde yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. Başvuracak adaylar herhangi bir ön lisans mezunu olması gerekmektedir. Başvuru sırasında istenen belgeler: Nüfus cüzdanı veya kimlik kartı fotokopisi, Diploma veya Mezuniyet Belgesi fotokopisi, KPSS sonuç belgesinin internet çıktısı, Yabancı okul mezunları için denklik belgesi fotokopisi, Görevini devamlı olarak yapmaya engel durumu olmadığına dair beyan, 2 adet vesikalık fotoğraf (1 adedi forma yapıştırılacaktır) olması gerekmektedir. Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı ve giriş sınavına katılmak isteyenlerden istenilen belgelerin aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri tasdik edilebilir.

657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinin (A) fıkrasında belirtilen genel şartların yanı sıra Belediye Zabıta Yönetmeliğinin 13/A maddesinde yer alan özel şartlara göre, zabıta memuru kadrolarına başvuru yapılabilmesi için; tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmaması ve sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak. Boy ve kilo tespitleri belediyemizce yapılacaktır.

TÜM PERSONEL MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

2018 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum