İstanbul'da çalınan ambulans bulundu

İstanbul'da çalınan ambulans bulundu

10 sene önce bir sağlık kuruluşunda çalışıyordum. Hastanenin önünden geçerken ambulansı gördüm. Hem ısınmak için hem de anılarımı tazelemek için ambulansı alarak kaçtım"

Fatih Çapa da bulunan İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nin bahçesindeki park alanına çalışır halde bırakılan ambulans gece saat 01.30 sıralarında kayboldu.

Kullandığı ambulansın çalındığını fark eden ambulans şoförü durumu polise bildirdi. Ambulans şoförü Mustafa Gül'ün, “Diğer ambulanstan malzeme almak için ambulanstan indim. Kontak anahtarı üzerindeydi. Biri ambulansa binip kaçırdı” dediği ifadesi sonrasında harekete geçen İstanbul polisi yüzlerce güvenlik kamerasını incelemeye aldı.


Yapılan incelemeler sonucu çalınan ambulansın geçtiği güzergahlar belirlenerek alan çalışması yapıldı. Araç üzerinde bulunan GPS cihazının verdiği sinyallerle de yapılan çalışmalar sonucu araç 14 saat sonra Eyüp Göktürk ormanlık bir alanda bulundu.

İstanbulda çalınan ambulans bulundu Anıları tazelemek için çalmış...
Park halinde aracın direksiyonunda etrafı izlerken bulunan E. Ç. gözaltına alındı. Polisi görünce araçtan inip kaçmaya çalışan ancak yakalanıp emniyete götürülen E. Ç.'nin yapılan GBT sorgusunda çok sayıda suçtan kaydı olduğu belirlendi.

İstanbulda çalınan ambulans bulundu Anıları tazelemek için çalmış...
Bir süre önce eşinden boşandığı için psikolojik sorunlar yaşadığı öğrenilen E. Ç.'in ilk ifadesinde, “10 sene önce bir sağlık kuruluşunda çalışıyordum. Hastanenin önünden geçerken ambulansı gördüm. Hem ısınmak için hem de anılarımı tazelemek için ambulansı alarak kaçırdım” dediği öğrenildi.Şahısın gözaltı işlemi devam ediyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.