İstanbul'da kar yağacak mı? Tarih verildi

İstanbul'da kar yağacak mı? Tarih verildi

Meteoroloji'den son dakika hava durum! İstanbul'da kar yağacak mı? Tarih verildi

Meteoroloji'den son dakika hava durumu raporları ve detaylar gelmeye devam ediyor. İstanbul'a kar ne zaman yağacak? sorusu üzün süredir en çok merak edilen soruların başında geliyordu. Meteoroloji sitesinde bulunan haritalı tahmin bilgilerine göre kar yağışı için beklenen gün geliyor. Çarşamba gününden itibaren özellikle Marmara bölgesi ve İstanbul'da görülecek yoğun yağışlar 25 Şubat pazar gününden itibaren yerini İstanbul'da karla karışık yağmura bırakacak. İşte il il hava durumu raporları ve detaylar.


Meteoroloji son dakika hava durumu Ankara, İstanbul, İzmir hava durumu raporu açıklandı. Meteoroloji dört il için yaptığı son dakika uyarılarıyla kar yağışına dikkat çekti. Ağrı, Van, Bitlis, Hakkari çevrelerinde bugün etkili olacak kar yağışı sebebiyle kar kalınlığının 60 cm yüksekliğe kadar ulaşabileceği tahmin ediliyor.

Yeni haftada ise pazartesiden itibaren haftanın ilerleyen günlerine kadar yurdun birçok bölgesinde yağış bekleniyor. Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak,

Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek yağışların Van, Ağrı ve Hakkari çevrelerinde yoğun kar, Iğdır çevrelerinde kuvvetli yağmur ve karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın doğusu ile iç ve doğu bölgelerde yer yer sis ve pus hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.


 Haftanın son gününde Akdeniz'in doğusunda Hatay çevrelerinde, Orta ve Doğu Karadeniz'de, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'da yağışlar bekleniyor. Bu yağışlar Doğu Anadolu'nun batısında yağmur olarak yere inerken bölgenin kalanında kar olarak kendini gösterecek. Yurdun geri kalanında ise parçalı ve az bulutlu bir hava hakim olacak. Yeni haftanın ilk gününde yurdun genelinde yağışlar mola verecek, ikinci gün ise yer yer Marmara'da, Ege'de Akdeniz ve yer yer Karadeniz'de yağış geri gelecek. Denizlerimizde rüzgarlar orta kuvvet ve üzerinde esiyor.

 

BATI KESİMLERDE HAVA SICAKLIĞI AZALIYOR


Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı yurdun batı kesimlerinde 1 ila 3 derece azalacak, diğer yerlerde 2 ila 4 derece artması bekleniyor. Rüzgarın, genellikle kuzey ve kuzeydoğu, güneybatı kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın batısında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

2018 MEMUR - PERSONEL ALIMLARINI TELEFONUNUZA SİTE SİTE DOLAŞMADAN DİREK BİLDİRİMLE GÖNDERİYORUZ TIKLAYIN TÜRKİYEDE İLK OLAN UYGULAMAMIZLA İŞ İLANLARINI KAÇIRMAYIN

2018 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK KPSS 2018 PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.