İşte o karar!

İşte o karar!

İşte o karar!

Günümüzde en çok kullanılan mesajlaşma programlarından olan Whatsapp , dünyadaki en popüler uygulamalardan biri. Haliyle Whatsapp tarafından alınan kararlar milyonları etkiliyor. Whatsapp’tan gelen son açıklama ise , oldukça dikkat çekici. Zira artık uyarılara uymayan kullanıcılar birtakım yasal yaptırımlara uğrayacak. İşte o karar.

 

WhatsApp uygulaması, en çok kullanılan mesajlaşma programlarının başında gelirken, artık bir dönemin sonuna geliniyor. 1.5 milyar aktif kullancıısı ile sektörün en iddialı uygulaması olan WhatsApp, kullanıcıların daha sağlıklı ve güvenli zaman geçirebilmeleri adına bir dizi önlemler aldı.

Bu bağlamda yaşantımızı kolaylaştıran WhatsApp uygulaması, açılan ortak söyleşi gruplarındaki tatsızlıklarla zaman zaman başımıza dert de olabiliyor. Grup üyelerinin ileti gönderimlerinde konu kurallarına uymamaları iletişimde gergin anlar yaşatabiliyor.
 

Yapılan açıklamada otomatik mesaj atılması ve diğer kullanıcıların rahatsız edilmesi gibi durumların saptanması durumunda sorumlu kişilere karşı yasal adımların atılacağının altı çizildi.

Teknolojinin gelişmesiyle hayatımızın bir parçası haline Whatsapp, kullanıcıların uygulamada rahat ve güvenli bir zaman dilimi geçirebilmeleri adına aldığı kararda, otomatik mesaj atanlar ve diğer kullanıcıları rahatsız edici içerik gönderen kişilerin dava edileceğini duyurdu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.