işte Taşeron işçi sınav soruları ÖZEL HABER!

işte Taşeron işçi sınav soruları ÖZEL HABER!

işte Taşeron işçi sınav soruları

Taşeron İşçiye Sürekli Kadro Sınavında Ne Sorulacak?
Bugün itibariyle sürekli işçi kadrosunda sınava girmeye hak kazanan kişilerin açıklanmasının son günü. Kadro bekleyen işçiler, büyük heyecanla listelerin asılmasını bekliyor. Listeler asıldıktan sonra ne gibi sorular sorulacak? Tüm detaylarıyla haberimizde...

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu 22.03.2016 tarihli grup toplantısında taşerona kadro vereceğiz diye müjdeyi vermişti. Müjdenin ardından geçen 1,5 sene içinde bu konu hakkında hiçbir adım atılmadı.

Ülkemizin içinde bulunduğu durum, hain darbe kalkışması, sınırlarımızda yaşanan güvenlik tehditi gibi sorunlar taşerona verilecek kadroyu erteledi. 

Bu geçen süre içerisinde kadroya geçmek isteyen emektar işçiler başta Facebook ve Twitter olmak üzere birçok sosyal medya sitesinde organize olarak seslerini duyurmaya çalıştılar.

Taşeron işçilerin hakkını araması ve ülkemizin normalleşme sürecine girmesiyle de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 30 Kasım 2017’de kadro müjdesini verdi. 

 

Taşerona kadro konusunda sona yaklaşılıyor. Bugün (20 Şubat 2018) listelerin asılmasının son günü. Bugün itibariyle tüm kamu kurumları taşeron işçilerin kadro için listeleri açıklayacaklar. 

 

Peki taşerona yapılacak sınavda neler sorulacak? İnternette taşeron sayfalarında yaptığımız araştırmaya göre bazı işçiler sınava girdiklerini iddia ettiler ve soruları paylaştılar. Bunlardan biri ise Osmangazi Üniversitesi taşeron çalışanları oldu.

Adınız Soyadınız
Kurum amirinizin adı 
Asgari ücret ne kadar?
Kaç yıldır çalışıyorsunuz?
Beşparmak dağları nerededir?
Kıbrıs’ın başkenti neresidir? 
İlk kadın kimdir? 
Resmi nikahı hangi kurum kıyar?
 

Şeklinde soruların sorulduğu iddia edildi. 

FACEBOOKTA TAŞERONLAR ARTIK BU GRUPTA TOPLANIYOR TIKLA SENDE ARAMIZA GEL

2018 MEMUR - PERSONEL ALIMLARINI TELEFONUNUZA SİTE SİTE DOLAŞMADAN DİREK BİLDİRİMLE GÖNDERİYORUZ TIKLAYIN İNDİRİN TÜRKİYEDE İLK OLAN UYGULAMAMIZLA İŞ İLANLARINI KAÇIRMAYIN

2018 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK KPSS 2018 PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.