İŞTE YENİ HALİ

İŞTE YENİ HALİ

Aslıhan Gürbüz, 'Yahşi Cazibe'de Azeri karakter Cazibe'yi canlandırdıktan sonra hayatımızdan bir süreliğine çıkmıştı.

Aslıhan Gürbüz, 'Yahşi Cazibe'de Azeri karakter Cazibe'yi canlandırdıktan sonra hayatımızdan bir süreliğine çıkmıştı. Şimdi 'Zeytin Tepesi' dizisiyle yeniden ama farklı biri olarak karşımızda. İki yılda 16 kilo vermiş, kahkaha atmayı yeniden keşfetmiş.
 
Tempo dergisinin mart sayısı için Emre Yunusoğlu’na poz veren Gürbüz, Serli Kibar’ın sorularını yanıtladı. Diziden sonra iki yıl ara veren oyuncu, bu süre zarfında kırgınlıklarını hallettiğini söylüyor:
 
Sektöre kırgındım ama biraz da ortalıktan kaybolmak istedim. Üç yıl süren popüler bir iş yapıyorsunuz. İşiniz bir yanılsama yaratmak. Beni hâlâ ‘Cazibe’ olarak tanıdıkları süreçte bunu başaramazdım. O arada 16 kilo verdim.” 31 yaşındaki oyuncu olgunlaştığını da söyleyerek, “Tekrar kahkaha atabilmeyi ve mutlu olmayı keşfettim” diyor.
 
Kanal D’de yayımlanan ‘Zeytin Tepesi’nde Deniz karakterini canlandıran Gürbüz, rol alacağı diziyi nasıl seçtiğini şu sözlerle anlatıyor: “Dram istiyordum ama mutlaka ters köşe olması gerekiyordu. Şive, ağız veya diyalekt kullanacağım roller istemiyordum.”
 
Zeytin Tepesi dizisinde rol alan Aslıhan Gürbüz bambaşka bir görünüme büründü.
 
eytin Tepesi dizisinde rol alan Aslıhan Gürbüz bambaşka bir görünüme büründü.
fotograf_482c8602a7e36fc4de4f1c5da779ba5369ae69e6.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.