İYİ Parti'den ŞOK EYT Çıkışı: Adam Olun Sözünüzü TUTUN!

İYİ Parti'den ŞOK EYT Çıkışı: Adam Olun Sözünüzü TUTUN!

İYİ Parti'den ŞOK EYT Çıkışı: Adam Olun Sözünüzü TUTUN!

EYT Son dakika gelişmesi, son yaşanan eyt haberi, 22 ocak eyt gelişmesi

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Yemeğinde biraraya geldi. Dayanışma yemeğine damgasını vuransa İYİ Parti Milletvekili Ümit Dikbayır'ın konuşmaları oldu.

Parti olarak TBMM Genel Kurulu ile komisyonlarında, EYT’lilerin mağduriyetinin giderilmesine dair verilen önerge ve kanun değişikliği tekliflerinin, AKP ve MHP’li vekillerce reddedildiğini belirten Dikbayır, sert sözler kullandı.


EYT’lilerle ilgili olarak, Meclis’e verdikleri ilk önergenin, MHP tarafından desteklendiğini ifade eden Dikbayır konuşmasına şöyle devam etti:

“EYT mağdurlarına MHP de söz verdiği için bizi destekledi. Çok değerli Grup Başkanvekilleri Erhan Usta da bize destek verdi diye, bir saat sonra görevden alındı. Bir partinin programı, onun namusudur. Adam olun da sözünüzü tutun.”
“HÜKÜMETE SEÇİMLERDE SARI KART GÖSTERİN”
İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, konuşmasında vatandaşlara da seslendi.

AKP Hükümeti’nin seçim vaatlerine kanılmaması gerektiğini söyleyen Dikbayır şu ifadeleri kullandı:

“Yapacağız, sözlerine kanmayın. Bu sefer de kanarsanız, daha 4,5 sene seçim yok. ‘Seçimden sonra yapacağız. Programımıza koyduk’ diyecekler.”
Dikbayır, halkın yerel seçimlerde devleti yönetenleri uyarması gerektiğini ifade ederken, vatandaşa, ‘hükümete sarı kart gösterin’ çağrısında bulundu.

İYİ Partili Dikbayır, “Ben şuna üzülüyorum. Biz hergün hak aramak zorunda kalıyoruz. Dün Tank Palet için, bugün EYT için. Bunlar zaten bizim hakkımız. Bunu almak için neden mücadele etmek zorunda bırakılıyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum