İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Personel Alımı

İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Personel Alımı

İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Personel Alımı

İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İZSU) ’ nce  personel alımı yapılacağı duyuruldu. Yapılan açıklamaya göre 5 kişi Şoför-Yük Taşıma ünvanıyla kamu işçisi olarak daimi süreyle istihdam edileceği açıklandı. Başvurular 27 Temmuz 2016 tarihine kadar İş-Kur İl Müdürlüğü veya resmi internet sitesi üzerinden ilanda belirtilen iş ilanı numarası ile yapılacaktır.

Şoför-Yük Taşıma alımı için adayların D veya E sınıfı ehliyete sahip olmaları gerekmektedir. İşe başlayan işçilerin deneme süresi 3 aydır. Başvuruda 2014 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonuçları geçerli olup 2014 KPSS94 puanı olan adayların başvuruları kabul edilecektir. İlana sadece kişisel durumu “eski hükümlü” veya “Terörle Mücadeleden Yararlananlar(TMY)” başvurabilecektir.

Kamu kurum ve kuruluşlarının sürekli (daimi) , geçici işgücü taleplerine yapılan başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınır. İlanda ikamet zorunluluğu belirtilmiş olup zorunluluk İzmir ili olarak belirtilmiştir. Kurumda sosyal olanaklar toplu iş sözleşmesi ile getirilen haklar olarak belirtilmiştir. İlan hakkında irtabat numarası ise : "293 2 293 /2462" olarak verilmiştir.

İlana başvuracak adayların (00003306639) iş ilan no ile Konak Hizmet Merkezi ‘ne veya İş-Kur Resmi İnternet sitesine 27 Temmuz 2016 tarihine kadar başvuru yapmaları gereklidir. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.