İzmir SYDV kamu personeli alımı

İzmir SYDV kamu personeli alımı

İzmir SYDV kamu personeli alımı

İzmir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 3 sosyal yardım ve inceleme görevlisi alımı için ilan yayınlandı.

Aile ve sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğüne bağlı olan İzmir ili Buca ilçesi Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına 3 sosyal yardım ve inceleme görevlisi alınacak.

En az 4 yıllık üniversitelerin Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Ekonomi, Maliye, Kamu Yönetimi, Muhasebe, Hukuk, Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Öğretmenliği, Matematik Öğretmenliği, Edebiyat Öğretmenliği, Türkçe Öğretmenliği bölümlerinden mezun adayların başvuruları alınacaktır.

Ayrıca başvuruda ikamet şartı arandığından adaylar İzmir İlinde ikamet etmeleri gerekmektedir.

 

Sadece erkek adayların başvurularının alınacağı bayan adayların başvurularının kabul edilmeyeceği belirtildi. Başvuru yapacak adaylar 31 yaşından gün almamış ve askerliğini yapmış olması gerekmektedir.

 

2014 veya 2015 KPSSP3 puan türünde en az 60 puana sahip olan adaylar en geç 18 Mart 2016 tarihine kadar Aile ve soysal Politikalar Bakanlığının sosyal Yardım Genel Müdürlüğü interneti üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir.

Başvuru sonucu mülakata katılmaya hak kazanan adaylar istenen evrakları en geç 25 Mart 2016 tarihi mesai bitimine kadar Buca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına teslim etmeleri gerekmektedir. Sözlü sınava 15 aday çağrılacak olup sınav 6 Nisan 2016 tarihinde saat: 10.00'da Buca Kaymakamlığında yapılacaktır.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.