İzmir Tersanesi Komutanlığı Personel Alımı

İzmir Tersanesi Komutanlığı Personel Alımı

İzmir Tersanesi Komutanlığı Personel Alımı

İzmir Tersanesi Komutanlığı ’ nca  personel alımı yapılacağı duyuruldu. Yapılan açıklamaya göre 2 kişi Beden İşçisi (Genel) ünvanıyla kamu işçisi olarak Daimi süreyle istihdam edileceği açıklandı. Başvurular 2 Ekim 2016 tarihine kadar İş-Kur İl Müdürlüğü veya resmi internet sitesi üzerinden ilanda belirtilen iş ilanı numarası ile yapılacaktır.

Beden İşçisi (Genel) alımı için taşıma ,kaldırma, istifleme,silme temizleme vb. işleri itina ile yapan, her türlü el aletlerini kullanan personel alımı yapılacaktır. Sınavı asil olarak kazanan adaylar görevlendirileceği birim ile ilgili kurslara gönderilip, mesleki yeterlilik belgesi alması sağlanacaktır.

İlana sadece kişisel durumu Terörle Mücadelede Yaralanan (TMY) olan kişiler başvurabilir. Bunun yanında, İnternet üzerinden terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralanan olarak kayıt yaptırmak isteyen kişiler yukarıda belirtilen belgeyi Kuruma getirerek bu durumlarını onaylatmak zorundadır. Onay işlemi yaptırmayan terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralananlar normal statüde işlem görecektir. Terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralananlar, öncelikli statüde de kayıt yaptırabileceklerdir.

İlanda ikamet zorunluluğu belirtilmiştir ve ikamet zorunluluğu İzmir olarak paylaşılmıştır. Sosyal olanaklar ise toplu iş sözleşmesinde belirtilen çalışma koşulları ile sosyal yardımlar (yemek+servis+ikramiye ve iş elbisesi) olarak belirtilmiştir.            

İlana başvuracak adayların (00003367790) iş ilan no ile Çiğli Hizmet Merkezi ‘ne veya İş-Kur Resmi İnternet sitesine 2 Ekim 2016 tarihine kadar başvuru yapmaları gereklidir

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.