İZMİR'DE ATANAMAYAN ÖĞRETMEN İNTİHAR ETTİ

İZMİR'DE ATANAMAYAN ÖĞRETMEN İNTİHAR ETTİ

İZMİR'DE ATANAMAYAN ÖĞRETMEN İNTİHAR ETTİ

İzmir'de atanamayan öğretmen intihar etti !
İzmir'de yaşayan Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü mezunu 23 yaşındaki İsa Erdoğan, sosyal medya hesabından 'Kendi irademle, kararımla aranızdan ayrılıyorum. Bu not yayınladıktan hemen sonra, hayatımı sonlandırıyorum' paylaşımını yaptıktan sonra kendini asarak yaşamına son verdi.

 Sosyal Bilgiler Öğretmenliği mezunu olan ve ücretli öğretmenlik yapan İsa Erdoğan, iddiaya göre atanamadığı için bunalıma girdi. İsa Erdoğan, evinde yalnız olduğu sırada kendini astı. Yakınları tarafından asılı bulunan İsa Erdoğan'ın cansız bedeni savcının incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.
 
İsa Erdoğan'ın sosyal medya hesabından intihar etmeden, 'Öncelikle hepinizden ailemden arkadaşlarımdan yakın dostlarımdan, böyle bir üzücü durumu yaşattığım için özür diliyorum. Üzgünüm. Uzun zamandır mutsuzum. Mutlu nasıl olunur onu bile bilmiyorum aslında. Hayatımın geri kalanını devam ettirmek için umudumu, ışığımı kaybettim. Bu paradoksu kıramadım. Başka bir sebep aramanıza gerek yok. Kendi irademle, kararımla aranızdan ayrılıyorum. Bu not yayınladıktan hemen sonra hayatımı sonlandırıyorum. Vasiyet: Tüm organlarımı ve dokularımı bağışlıyorum. Ailemin rızası alınarak. En önemlisi Erzincan'a defnedilmek istiyorum' yazdığı ortaya çıktı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.