Jandarma astsubay,subay,uzman alımı ne zaman? 27 Bin astsubay, subay, uzman erbaş alımı

Jandarma astsubay,subay,uzman alımı ne zaman? 27 Bin astsubay, subay, uzman erbaş alımı

Jandarma subay, uzman erbaş, astsubay alımı başvuru şartları nedir? Jandarma astsubay alımı başvuru şartları ve tarihi belli oldu mu?

İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı'nın personel alımlarına adayların yoğun ilgisi sürüyor. Subay alımı, astsubay alımı, uzman erbaş alımı duyuruları yayımlayan Jandarma Genel Komutanlığı'nın 2019 yılı sivil memur alımı için de yeni duyurular yayımlaması bekleniyor. 

Jandarma astsubay alımı ne zaman yapılacak? Son başvuru tarihi? Jandarma astsubay alımının yapılacağının ilan edilmesiyle adaylar bu soruların cevaplarını araştırmaya başladı.

JANDARMA'YA 2019'DA 27 BİN YENİ PERSONEL

Profesyonelleşme sürecine devam eden Jandarma, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda çok sayıda yeni personel alımı yaparak , en çok istihdam sağlayan kamu kurumlarından birisi oldu. İçişleri Bakanı Sn. Süleyman Soylu, geçtiğimiz haftalarda Jandarma Genel Komutanlığı'nın 2019 yılı içerisinde 27 bin personel alımı planladığını söylemişti.Bu açıklamalardan kısa süre sonra 2019 yılı astsubay alımı, subay alımı, uzman erbaş alımı duyuruları Jandarma, DPB, Basın İlan Kurumu resmi internet sayfalarında yayımlanmış, adaylar bu sayfalar üzerinden başvurularını gerçekleştirmişti. Jandarma'nın sivil memur alımlarına da öncelik vererek, profesyonelleşme sürecini hızlandırması bekleniyor.  

2019 MSÜ Heyecanı Sürüyor

Öte yandan Milli Savunma Üniversitesi Harp Akademileri ve Astsubay Meslek Yüksekokulları askeri öğrenci seçme sınavı heyecanı yaşayan adaylar tercihlerini ÖSYM'nin resmi internet sayfasından yapmaya devam ediyor. Bu adayların YKS ile ilgili şartları dikkate alarak hakaret etmeleri ve sınavlarla ilgili şartları iyi incelemeleri MSÜ tarafından daha önce yapılan duyurularda vurgulanmıştı. MSÜ'nin resmi internet sayfası ve ÖSYM'nin resmi internet sayfalarından 2019 Milli Savunma Üniversitesi askeri öğrenci belirleme sınavına dair detaylı bilgilendirmeye erişim sağlanabiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.