Jandarma Genel Komutanlığı 10 bin uzman erbaş alacak

Jandarma Genel Komutanlığı 10 bin uzman erbaş alacak

Jandarma Genel Komutanlığı 10 bin uzman erbaş alacak

Jandarma Genel Komutanlığı 10000 uzman erbaş alımı yapacağını duyurdu. Jandarma Genel Komutanlığı tarafından Devlet Personel Başkanlığı DPB aracılığı ile yayımlanan kamu personeli alım ilanı ile uzman Erbaş ihtiyacının karşılanması için Jandarma Komando, Jandarma Emniyet Asayiş ve Jandarma Lojistik branşlarında uzman erbaş alımı yapacağını duyurdu.

10 bin Jandarma Uzman erbaş alımı için 5 Eylül 2016 tarihi itibariyle başladı. Jandarma Uzman Erbaş alımı başvuruları 7 Ekim 2016 cumartesi gününe kadar devam edecek. Alım için başvuru yapmak isteyen adayların TSK Jandarma Genel Komutanlığı internet sitesi üzerinden başvurularını yapabilecekler. 10000 askeri personel alım ilanı ile alakalı olarak iletişime geçmek isteyen adaylar Jandarma Genel Komutanlığı Personel Temin Merkezi Komutanlığı Uzman Erbaş Kısmı ile irtibat kurabilecekler.

Jandarma Uzman Erbaş alımı için adaylarda ne gibi şartlar aranıyor; Alım ortaöğretim düzeyinde gerçekleşecek. Yani lise mezunu kişiler uzman erbaş alımı için başvuru yapabilecekler. Başvuru yapacak olan adayların 1 Ocak 2016 tarihi itibariyle 25 yaşını doldurmamış olması gerekiyor. 01 Ocak 1991 tarihi ve sonrasında doğanlar başvuru yapabilecekler. Yine başvuru yapacak olan adaylar arasında aranan bir diğer şart ise başvuru tarihi itibariyle terhisinden 3 yıl geçmemiş olması gerekiyor. 

İLAN DETAYLARINA VE ŞARTLARA ULAŞMAK İÇİN BURAYA TILAYINIZ

BUNUN GİBİ PERSONEL ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN FACEBOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.