Jandarma Genel Komutanlığı JANA astsubay alımı başladı

Jandarma Genel Komutanlığı JANA astsubay alımı başladı

Jandarma Genel Komutanlığı JANA astsubay alımı başladı

Jandarma Genel Komutanlığının kadın Astsubay ihtiyacını karşılamak için Jandarma sınıfında kadın personel alınacaktır. Jandarma Genel Komutanlığı JANA 2016 yılı sözleşmeli kadın astsubay alımı sınavı için başvuru kılavuzu yayınladı.

Önlisans ve lisans eğitimi veren üniversitelerden ilan metninde yayınlanan bölümlerden mezun adaylar 9-29 Şubat 2016 tarihleri arasında Jandarma Genel Komutanlığı internet sitesi üzerinde başvuru yapılabilecektir. Başvuru yapan adaylardan başvurusu uygun görülenler 9-10 Nisan 2016 tarihlerinde yapılacak olan yazılı sınava çağrılacaktır. Başvuru yapacak adaylardan 24 yaşını bitirmemiş olanların başvuruları kabul edilecektir. Ayrıca sadece lisans mezunu olanların 27 yaşını bitirmemiş olması gerekmektedir. Başvuru yapacak kadın adaylarda en az 160 cm boy şartı aranmaktadır.

Başvurular internet üzerinden yapılacak olup başvuru için herhangi bir ücret alınmamaktadır. Lise ve dengi okul mezunu adayların başvuruları kabul edilmeyecektir

BAŞVURU VE SINAV TARİHLERİ BAŞVURU TARİHİ : 09 ŞUBAT – 29 ŞUBAT 2016

YAZILI SINAV TARİHİ : 09-10 NİSAN 2016 İKİNCİ AŞAMA SEÇME SINAVLARI TARİHİ : 25 NİSAN-13 MAYIS 2016

BAŞVURULAR İÇİN ÜCRET ALINMAMAKTADIR YAZIŞMA ADRESİ JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI PERSONEL TEMİN MERKEZİ KOMUTANLIĞI ANITTEPE KORGENERAL NACİ TINAZ KIŞLASI 06580 ANITTEPE/ANKARA

İNTERNET ADRESİ BAŞVURU İŞLEMLERİ, DUYURU VE İLANLAR İÇİN : www.jandarma.tsk.tr TELEFON NUMARASI 0 312 456 36 36 (MESAİ GÜNLERİNDE SAAT 09.00–17.30 ARASI)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.