Jandarma Genel Komutanlığı KPSS 50 Puanla Düz Memur Alımı

Jandarma Genel Komutanlığı KPSS 50 Puanla Düz Memur Alımı

Jandarma Genel Komutanlığı KPSS 50 Puanla Düz Memur Alımı

Jandarma Genel Komutanlığı ve Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığına yerleştirilmek üzere memur alımı bay bayan adaylar arasından en az lise mezunu en az KPSS 50 puanla yapmaktadır.

Başvuracak adaylar için süreç devam ediyor olup 26 Aralık 2018 tarihinde sona erecektir. Jandarma alımında üst yaş sınırı yok.

Alımı yapacak şehirler ve unvanları; Ankara, Van, Tunceli, Diyarbakır, İzmir, Aydın, Çanakkale, Erzurum, Gaziantep, Gümüşhane, Mardin ve Şırnak olarak ilan edilmiştir. Alınacaklar uzman, mütercim, avukat, kimyager, memur, bayan kuaförü ve teknisyen olarak görevlendirilecektir.

Ön başvurular 26 Aralık 2018 tarihi saat:17.00'da sona erecek şekilde sadece www.jandarma.gov.tr internet adresinden Personel /Öğrenci Alım Başvuruları ve Sonuçları kısmından yapılacaktır. internet ortamı dışında posta yoluyla veya şahsen yapılan başvurular dikkate alınmayacak ve bu başvurulara cevap verilmeyecektir.


2018 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavına (2018 KPSS) girmiş olmak ve internette yayımlanan başvuru kılavuzunda unvanların karşısında belirtilen puan türünden, belirtilen en az puanı almış olmak.

Müracaat tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış veya Türk Medeni Kanunun 12’nci maddesine göre kazai rüşt kararı almış olmak.

Erkek adaylar için; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak. askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak veya yapmış sayılacak şekilde muaf olmak.

Yapılacak uygulamalı meslek bilgisi mülakat sınavında başarılı olmaları durumunda, sevk edilecekleri hastanelerden TSK, J.Gn.K.lığı, Shl.Güv.K.lığı Sağlık Yeteneği Yönetmeliği hükümlerine göre "Sivil Memur Adayı Olur" kararlı sağlık raporu almış olmak. Hakkında yaptırılacak güvenlik soruşturması sonucu olumlu olmak.

Jandarma düz memur alımı kılavuzu TIKLAYIN!

MEMURLARAHABER.COM ÖZEL HABER

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.